Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Bestil take away til udbringning

Er køleskabet tomt, og orker du ikke at stå i kø nede i supermarkedet sammen med alle de andre? Gider du bare ikke lege kok? Eller har du måske lyst til at prøve noget nyt i stedet for at bestille fra den samme restaurant igen og igen? Uanset hvad så er du kommet det rette sted hen. Når din mave skriger på en lækker omgang mad, så står vi klar til at tage imod din bestilling til en af de over 1400 takeawayrestauranter, du finder her på siden. Vi har kun én mission: at give dig Danmarks bedste takeawayoplevelse.

Vi har samlet et kæmpe udvalg af take away - alt fra pizza og burger til sushi og sandwich, så du altid kan finde lige dét, du har lyst til, og få det leveret eller hente selv ved din lokale restaurant.

 

Nemt at bestille mad – Get Hungry

Tiden med at kigge i køkkenskufferne eller bag køleskabet efter gamle, krøllede menukort, er ovre. Her på Hungry vælger du bare den mad i dit område, som du synes lyder lækkert. Så sender vi øjeblikkeligt bestillingen til restauranten, og de leverer maden til den aftalte tid. For at komme i gang skal du bare indtaste din adresse i søgefeltet, og så viser vi dig en liste over restauranter med udbringning til din adresse. Betaling bestemmer du selv om skal ske kontant til buddet eller med kort, PayPal, Apple Pay, Viabill eller Mobilepay her på siden. Get Hungry - nemt, hurtigt og uden stress!

 

Optjen stempler og få bonusmåltider

Vi synes, det skal være sjovere og billigere for dig at få stillet din lyst til takeaway. Derfor har vi lavet en ret fantastisk (synes vi selv) bonusordning til dig. Når du bestiller fra en restaurant, optjener du et stempel hos den enkelte restaurant, og når du har samlet 10 stempler hos restauranten, får du helt automatisk et bonusmåltid, som du kan benytte gratis hos restauranten. Det, synes vi, er en kontant fordel, der er til at blive sulten af. Du kan læse mere om, hvordan ordningen fungerer lige her.

 

Pizza, sushi, sandwich og meget mere

Vi forsøger hele tiden at samle det bedste udvalg af fantastisk mad, og det betyder at du bl.a. finder pizza, sushi, burger, salat, kinesisk og thaimad. Du finder også vegetariske retter på menuerne. Udvalget varierer selvfølgelig fra by til by, men der kommer konstant nye restauranter med, som udvider dine valgmuligheder.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].