Bestil take away lokalt i Aabenraa

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Indisk
Vegetarisk
Kebab
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Nyd takeaway i Aabenraa

Aabenraa, også stavet som Åbenrå, er kendt for at være byen med den største og vigtigste havn i bunden af Aabenraa fjord i Sønderjylland. På havnen befinder der sig Aabenraa Båd Club, som er en lystbådehavn med masser af liv og hygge i og omkring klubhuset. Som afslutning på en lang dag på havet er det oplagt, at slå sig ned på en af havnens restauranter og nyde dagens ret. I byen vil du støde på gamle bydele med arkitektur fra forskellige tidsaldre, her er bl.a. Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og hele bykvarterer som er velbevarede fra 1800-tallet. Gaden Slotsgade er særlig og et besøg værdigt, du vil opleve hyggelige, gammeldags huse i atypiske faconer, farver og udsmykninger, som gør gaden til noget helt specielt. Hvis du er på udkig efter indkøbsmuligheder er der noget til enhver smag i byen. Du vil bl.a. støde på sportsbutikker, en tehandel, optikere, genbrugsbutikker, bådudstyrsbutikker og lokale købmænd. Her vil priserne og størrelsen variere fra gadehjørne til gadehjørne.

 

Til den aktive

Hvis du efter en lang dag på arbejdet har brug for en anderledes oplevelse kan du besøge Klovtoft Barfodspark lige udenfor Aabenraa – hvor du vil følge en sti rundt i området og på vejen prøve at betræde alverdens forskelligt underlag med bare fødder. Det er ren terapi for kroppen og det sætter med garanti gang i blodomløbet.


Er du en af golfsportens tilhængere, burde du prøve dit talent af på en unik golfbane i Aabenraa Golfklub, som er beliggende i smukt terræn og med en vidunderlig udsigt til det omkringliggende hav. Om sommeren er Aabenraa Fjord eftertragtet til en solskinsdag på stranden hvor sandet er meget fint og kridhvidt. Strandene er meget børnevenlige, så de mindste kan få brændt noget krudt af med at hoppe i bølgerne, lege på legepladsen eller spille beachvolley.

 

Spis, spis, spis

Hvis du ikke allerede har tænkt den mirakuløse tanke at medbringe en takeaway sandwich på stranden er der ikke noget, som er mere tillokkende end at bestille noget lækkert og nemt takeaway, som kan leveres lige til døren og nydes på terrassen. I Aabenraa tilbydes der mange varianter af takeaway, du kan blive fristet af en lækker pizza fra Star Pizza eller Aabenraa Pizzahus, grillmad Rødekro Pizza & Grill, saftige burgere fra Savannah Burgerhouse og frisk sushi. Udforsk terrænet og find din nye yndlingsret. Velbekomme! 

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.