Bestil pizza i Aalborg

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Bestil pizza fra et af de bedste pizzariaer i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og betegnes da også som Nordjyllands hovedstad. Byen er kendt for at have et omfattende og levende kulturliv, hvor store mestre som Utzon og Aalto har sat sit præg på byen med hver sine mesterværker; Utzon Center og kunstmuseet KUNSTEN. Utzon Centeret er beliggende på Aalborgs nye havnefront, som også opbevarer det nybyggede Musikkens hus, hvor kunstmuseet KUNSTEN er beliggende ved det kendte Aalborgtårnet. Derudover er Aalborg selvfølgelig også kendt for Jomfru Ane Gade, som er en 150 meter lang og smal gågade i det centrale Aalborg. Gaden består af masser af restauranter, diskoteker og værtshuse og er kendt for at have et rigt og pulserende natteliv.

Aalborg er i den grad en by i udvikling, og en by, hvor der er plads til drømme. Derfor er det bare med at være kreativ, når der skal bestilles pizza i Aalborg. Denne side indeholder en oversigt over de bedste pizzariaer i Aalborg, hvor der er mulighed for selv at være kreativ og sammensætte ens egen pizza, men hvor der bestemt også er mulighed for at bestille en traditionel hawaii eller calzone pizza. Der er altså noget for enhver smag, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 
Værsgo' og spis dig mæt 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste pizza i Aalborg?

Hos os kan du få pizza fra over 30 restauranter i Aalborg. Smag eksempelvis en sprød pizza fra Tony’s Pizza eller en overdådig calzone fra Big Ben Pizza. På Hungry.dk vil du med garanti finde en pizza, som ikke skuffer!

Kan jeg få en ægte italiensk pizza i Aalborg?

Ja! Når du har lyst til en ægte italiensk pizza i Aalborg, skal du tage et kig på Hungry.dk. Vi leverer pizzaer fra bl.a. Pizza Adagio og Liberta Pizza. Sprød bund, modne cherrytomater, pesto og parmesan – det bliver ikke bedre!

Kan jeg få leveret pizza til Aalborg Øst?

Ja. Vi tilbyder levering i hele Aalborg, herunder også Aalborg Øst.

Er det muligt at bestille en glutenfri pizza?

På Hungry.dk finder du mange pizzeriaer som laver lækker, glutenfri pizza. Så kan du ikke tåle gluten, kan du under de enkelte restauranter se hvilke glutenfrie pizzaer der er på menuen.

Hvad er en deep pan pizza?

Bunden på den amerikanske deep pan pizza har en betydeligt tykkere bund, sammenlignet med den italienske. Dejen er lavet i en form, ligesom en tærte, og pizzaen har derfor høje kanter og mere plads til lækker fyld. Prøv den fra det populære pizzeria iPizza i Aalborg.

Findes der pizza i nærheden af Vestbyen i Aalborg?

På Hungry.dk kan du finde pizzarestauranter overalt i Aalborg og derfor også mange i nærheden af Vestbyen. Afhent selv eller få din take away udbragt, så du selv slipper for afhentning.