food

Sushi-sulten i Aalborg?

  Vælg din sushi

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Bestil fra din favoritrestaurant eller prøv noget nyt!

  Har du lyst til sushi? Find lækre maki-ruller, friske nigiri-stykker og de sprødeste edamame bønner lige her. Du kan både få leveret sushi til døren eller hente det selv hos restauranten.

   

  Brug for inspiration?

   

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvilke restauranter laver den bedste sushi i Aalborg?

  Find over 14 restauranter i Aalborg som laver lækker friskrullet sushi hver dag. Prøv en overdådig sushimenu fra Lifli Sushi eller sashimi fra den populære Panda Sushi. I vores store udvalg på Hungry.dk, kan du altid finde præcis det, som du leder efter.

  Hvor kan jeg finde gode sushi deals i Aalborg?

  Inde på Hungry.dk, kan du se hvilke spisesteder der har en særlig kampagne i gang. Ved at kigge på menukortet kan du også få et overblik over hvilke sushimenuer mm., der er på tilbud. Download vores app og bliv opdateret på alle rabatter.

  Kan jeg bestille sushi til Aalborg Øst?

  Uanset hvor i Aalborg du befinder dig, kan du bestille sushi hos os. Vi leverer nemlig til alle afkroge af byen og derfor også Aalborg Øst.

  Hvor lang tid skal jeg vente på min bestilling?

  Leveringstiden er typisk 30-60 minutter. Husk på, at sushien bliver frisklavet, hvilket kræver sin tid. Vi bestræber os dog altid på at levere din ordre så hurtigt som muligt.

  Hvad spiser man til sushi?

  Der findes en masse forskellige små retter som spises til sushi. Det kan eksempelvis være tangsalat eller edamame bønner med salt eller chilisovs. Dog er det ikke et krav at spise noget ved siden af, og du sagtens nøjes med at bestille en masse forskellige sushiruller i stedet for.

  Hvor længe kan sushi holde sig?

  Hvis du kommer til at bestille for meget sushi, som du ikke kan spise op, kan du sagtens stille det i køleskabet i 2-3 dage. Vi anbefaler ikke, at du venter med at spise dem i flere dage.