Ispirazione

11 bedømmelser
11 bedømmelser

Ønskes leveret til:

Levering mellem

-

Leveringstid

24 - 36 min.

Leveringspris

Per 1/1 må vi ikke give gratis plastposer ved bestilling af take away. Ønsker du at købe en plastpose, kan du finde den i menuen under "Emballage".

Menukort

Mest populære retter

Pizza - Margherita

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte og øko basilikum

85 kr.

Pizza - Salame

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte og italiensk salami

90 kr.

Pizza - Prosciutto & Funghi

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, svampe og kogt skinke

90 kr.

Pizza - Capricciosa

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, svampe, artiskok, oliven og kogt skinke

95 kr.

Pizza - Salsiccia & Cipolla

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, salsiccia, rødløg og chiliolie

90 kr.

Pizza - Peberfrugt & Aubergine

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, peberfrugt og aubergine

100 kr.

Pizza - Crudo, Rucola & Oste Flager

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, lufttørret skinke fra italien, rucola og italiensk hård gratineringsost i flager

100 kr.

Pizza - Crudo & Taleggio

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, røget italiensk lufttørret skinke og taleggio ost

100 kr.

Pizza - Bresaola

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, bresaola, rucola og italiensk hård gratineringsost i flager

100 kr.

Is Gelato & Desserter - Tiramisú

Hjemmelavet tiramisu med ladyfingers, espresse 10+1, likør, mascarpone (fødebaseret friskost), æg og kakaopulver

49,50 kr.

Emballage

Bærepose

Per 1/1 må vi ikke give gratis plastposer eller gratis bæreposer med hank ved bestilling af take away.

4 kr.

Vand

Kildevand 0,5 L AQUA D'OR

Aqua d’Or Naturligt Kildevand Uden Brus er filtreret af 300 års rejse gennem den danske natur. Aqua d’Or-kilden ligger i 160 meters dybde, perfekt beskyttet af den jyske hede. Med naturlig omtanke er flasken produceret af 100% genbrugsplastik

25 kr.

Mineral Vand 0,5 L Acqua Panna

Naturligt mineralvand. Kvalitet fra Toscana

29,50 kr.

Mineralvand med brus 0,5 L San Pellegrino

Kendetegnet ved en raffineret og eksklusiv samg

29,50 kr.

Sodavand

Økologisk Cola 0,355 L

Økologisk cola uden koffein

39,50 kr.

Cola Zero 0,355 L

Cola Zero er en sukkerfri cola fra Galvanina. Sodavanden er lavet med kolanød ekstrakt, der frembringer en naturlig smag

39,50 kr.

Appelsin Øko 0,355 L

Galvanina Orange er en appelsin sodavand af højeste kvalitet. Den er skabt med de bedste økologiske blonde appelsiner fra Sicilien, hvilket betyder, at smagen er ekstra intens på grund af de mange soltimer, der rammer den varme ø i middelhavet. At man står med et unikt italiensk produkt, er tydeligt allerede efter første slurk. Man kan fornemme varmen og den lette havbrise der rammer en, som de har ramt appelsinerne inden de blev plukket med håndkraft En delikat og vanedannende sodavand som kan bruges som aperitif eller long drink med lys alkohol Vi sælger Galvanina Orange på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Gassosa Øko 0,355 L

Gassosa er en italiensk læskedrik siden 1790 Den indeholder lidt citrus og rørsukker I begyndelsen af det tyvende århundrede i Schweiz blev den kaldt "De fattiges Champagne" af det franske folk for at drille de herboende italienere Bruges i de varme måneder til at gøre en tør hvidvin mere frisk og læskende Galvania økologisk italiensk sodavand. Mange spændende varianter med blivende brus, der giver smagen plads Serien er i eksklusive glasflasker på 35,5 cl.

39,50 kr.

Galvanina Melagrana 0,335 L

39,50 kr.

Chinotte Øko 0,355 L

Galvanina Chinotto har den naturlige smag og aroma fra de økologiske chinotto appelsiner fra Calabrien Disse appelsiner er kendt for deres meget syrlige og bitre smag Man har beriget drikken med aromatiske urteekstrakter for at afrunde disse noter, hvilket har skabt en helt forrygende læskende oplevelse. Chinotto er en sodavand, der dig en særlig smagsoplevelse med en intens palet af nuancer og dufte Alt dette giver drikken en særlig åbenbar karakter, der udfoldes af intens citrus og urtearoma En drik der slukker din tørst på egen hånd eller som aperitif, hvor den er særlig populær Er en ideel mixer til mørk spiritus, aperitiffer og likører. Du kan derfor både bruge Chinotto til cocktails, mocktails og long drinks Vi sælger Chinotto på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Galvanina Pompelmo Rosso 0,355 L

39,50 kr.

Galvanina Araciata Rossa 0,355 L

39,50 kr.

Galvanina Mandarino 0,355 L

39,50 kr.

Galvanina Mandarino & Fico d'India 0,355 L

39,50 kr.

Ginger Beer 0,33 L

39,50 kr.

Ingefær Øko 0,355 L

Organic Ingefær (Ginger på italiensk) er en klassiske italiensk aperitif, hvor man på bedste vis har blandet urte- og krydderiekstrakt med ekstrakt af økologisk ingefær Organic Ingefær kan med fordel serveres kold som en nydelse i sig selv, hvis man ønsker at opleve denne sodavands ekstraordinære læskende kvaliteter. Den meget pikante smag som kommer fra ingefæren, gør dog denne drik til en fremragende mixer Kan med fordel blandes både med lys og mørk alkohol Vi sælger Organic Ingefær (Ginger) på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Iste

Citron Iste Øko 0,355 L

En fantastisk læskende citron iste fra Galvanina Denne iste er lavet med en infusion af sorte Darjeeling teblade fra Indien og økologiske citroner fra Sicilien Noterne af citrus gør drikken meget læskende til en varm sommerdag. Isteen kan dog med fordel anvendes som mixer til punch eller andre drinks med lavt indhold af alkohol Vi sælger Organic Lemon Tea på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Hvid Iste Øko 0,355 L

Denne økologiske iste er lavet med hvide Downey teblade fra Kina. Den hvide te er en raffineret og delikat oplevelse med en mild og let sødlig eftersmag Galvanina har beriget denne smagsprofil med juice fra både den tropiske guava frugt og sicilianske citroner. Derudover har isteen en naturlig blomstret lotus aroma En meget delikat og afbalanceret drik der kan anvendes som mixer til de mere sofistikerede indslag. Passer godt til klar spiritus med lav alkoholindhold Vi sælger Organic White Tea på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Sort Iste Øko 0,355 L

Denne økologiske iste er lavet af den eksklusive sorte Darjeeling te, der vokser ved foden af Himalaya Galvanina har beriget smagen med agavesirup og saften fra udvalgte økologiske citroner, der dyrkes på Sicilien Isteen kendetegnes ved dens stærke og runde smag, som yderligere bliver forstærket når den drikkes koldt. En meget populær og læskende sommerdrik. Den gode smagsprofil gør isteen til en mulighed som mixer til drinks med lav alkoholindhold eller til punch Vi sælger Galvanina sort te på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Fersken Iste Øko 0,355 L

Denne iste er baseret på en original Galvanina opskrift, som indeholder en blanding og infusion af udvalgt sort Darjeeling teblade fra Indien og økologisk dyrkedes ferskner Denne fersken iste er en materialisering af smagen og duften af sommer. Hvor især de frugtige noter af fersken træder flot igennem For at give isteen et hint af friskhed har Galvanina tilsat citronsaft, som også gør, at drikken har en interessant mulighed som mixer til drinks eller punch med lav eller ingen alkohol Alene er drikken dog uforlignelig som en læskende oplevelse på en varm sommerdag Vi sælger Galvanina Organic Peach Tea på 35,5 cl flaske.

39,50 kr.

Grøn Iste Øko 0,355 L

Galvanina Green tea er en Økologisk iste, der er lavet af ekstrakt og infusion af grønne Chun Mee teblade Den milde smag af grøn te træder flot frem i isteen, og giver en stærk og vedvarende smag med en frugtig aroma. Smagen af grøn te blander sig dejligt med den intense duft af økologisk siciliansk citronsaft Stærkt læskende på en varm sommerdag eller som supplement til ethvert måltid. Galvanina grøn te er også et elegant valg som mixer til drinks eller punch med lav alkoholindhold Vi sælger Galvanina Grøn te på 35,5cl flaske.

39,50 kr.

Øl

Siden 1846 har Birra Menabrea brygget deres øl i Piemonte som nu er italiens ældste eksisterende bryggeri. I dag er det 5. generation af familien der stolt fører traditionerne videre og brygger øl af højeste kvalitet. Bryggeriet forsynes med vandet fra den nærtliggende Monta Rosa gletsjer der giver øllet en frisk og blød oplevelse. Sammen med de bedste råvarer og lang bryggetid, sikrer det en uovertruffen smag der har høstet anerkendelse verden over. Smagen af Menabrea er kendetegnet ved friskhed der inviterer til gode drikkeoplevelser sammen med mad, venner og familie.

Strong “IPA” Menabrea 0,33 L

Strong – “IPA” på italiensk Denne medium-bitre kraftige lyse øl, er Menabreas svar på IPA. Her bliver du dog ikke blæst bagover af bitter humle, men bliver mødt af en mere afrundet let sødme til at opveje den intense humlesmag. Strong er den nyeste øl fra bryggeriet, men passer rigtig godt ind i Menabreas sortiment, da den som deres andre øl, er kendetegnet ved masser af smag, friskhed og let drikbarhed

39,50 kr.

WeisS Menabrea 0,33 L

Frisk, ufiltreret og fuld af hvede Menabrea har lavet en hvedeøl i en klassisk stil forfinet med gletsjervand og en god portion tålmodighed. Lækre råvarer hjælper smagen godt på vej og de fine noter af frugt og banan gør denne læskende hvedeøl til favorit fra italiens ældste bryggeri

39,50 kr.

Ambrata Menabrea 0,66 L

Ambrata - Fyldig, afrundet og let bitterhed Menabreas svar på classic-typen, udført i en mediummørk lagerøl. Ambrata er fyldig og godt afrundet, med en moderat bitterhed. Farven minder om rav med bronzetoner. Ambrata er endnu et eksempel på, at Menabrea bærer på over 160 års historie og formår at brygge øl af allerhøjeste kvalitet.

75 kr.

Strong “IPA” Menabrea 0,33 L

Ale “Rossa” Mørk, fyldig, afrundet og let drikbarhed Ale er Menabreas svar på en mørk øl. I vanlig Menabrea-stil, bliver du forført i en perfekt balance mellem mørke toner og friske og bløde nuancer af yderst behagelig øl på 7,5 %. På en flaske med 66 cl, er den perfekt til at dele eller forkæle dine madretter med. Brug f.eks. denne Ale til braiserede svinekæber, kylling i ovnen eller stegen

39,50 kr.

Ufiltreret Pilsner Menabrea 0,33 L

Frisk, ufiltreret og smagfuld Menabreas svar på en ufiltreret pilsner, udført i en lys undergæret lagerøl. Bionda Non Filtratra er resultatet af ønsket om at bringe frisk og ufiltreret øl som det kan opleves direkte fra tankene på bryggeriet. 160 års lidenskab for øl kan smages! Ufiltreret og frisk pilsner fra Menabrea er det nyeste skud på stammen fra Menabrea – italiens ældste eksisterende bryggeri. Den lyse og uklare øl overrasker med sin fyldige smag og bløde eftersmag. Passer godt til dybstegte retter, pizza, salami, ost eller bare for sig selv

39,50 kr.

Ambrata Menabrea 0,66 L

Bionda - Frisk, lækker og blød Menabreas svar på pilsner-typen, udført i en lys lagerøl. Bionda er usædvanlig forfriskende og blød i smagen med en meget let bitterhed. Øllen har en dyb-gul lys farve, fine bobler og serveres bedst med flot hvidt skum. Bionda er beviset for, at Menabrea bærer på over 160 års historie og formår at brygge øl af allerhøjeste kvalitet.

75 kr.

Kaffedrikke

Espresso

25 ml kaffe

10 kr.

Dobbelt Espresso

50 ml kaffe

25 kr.

Dobbelt Cortado

50 ml kaffe og 50 ml afdampet mælk

39 kr.

Cortado

25 ml kaffe og 25 ml afdampet mælk

29 kr.

Espresso Macchiato

25 ml kaffe og 15 ml afdampet mælk

25 kr.

Dobbelt Espresse Macchiato

50 ml kaffe og 30 ml afdampet mælk

35 kr.

Dobbelt Flat White

50 ml økologisk kaffe, 75 ml afdampet økologisk mælk og 25 ml økologisk cremet mælkeskum

45 kr.

Cappucino

25 ml kaffe, 100 ml afdampet økologisk mælk og 25 ml økologisk creme mælkeskum

35 kr.

Flat White

25 ml økologisk kaffe, 50 ml afdampet økologisk mælk og 25 ml økologisk cremet mælkeskum

35 kr.

Americano

25 ml kaffe og 125 ml varmt vand

35 kr.

Dobbelt Americano

50 ml kaffe og 175 ml varmt vand

45 kr.

Caffé Latte

25 ml kaffe, 210 ml afdampet økologisk mælk og 45 ml økologisk mælkeskum

42 kr.

Stor Caffé Latte

25 ml kaffe, 275 ml afdampet økologisk mælk og 45 ml økologisk mælkeskum

49 kr.

Dobbelt Caffé Latte

50 ml kaffe, 250 ml afdampet økologisk mælk og 45 økologisk mælkeskum

55 kr.

Triple Caffé Latte

75 ml kaffe, 24+ ml afdampet økologisk mæl og 40 ml økologisk cremet mælkeskum

65 kr.

Dobbelt Cappuccino

50 ml kaffe, 150 ml afdampet økologisk mælk of 35 ml creme mælkeskum

45 kr.

Sciccherie - Antipasti & Småretter

Burrata & Ciliegino

100 g burrata fra Apulian med økologiske cherrytomater og hjemmelavet pesto Serveres med økologisk hjemmebagt brød

85 kr.

Burrata & Accigua

100 g burrata fra Apulian med ansjoser og hjemmelavet chilimarinade Serveres med økologisk hjemmebagt brød

85 kr.

Burrata & Friarielli

100 g burrata fra Apulian med broccoli friarielli napoletani Serveres med økologisk hjemmebagt brød

85 kr.

Crudo & Carciofi

Lufttørret skinke fra Tuscany og økologiske grillede artiskokhjerter i kvarte Serveres med økologisk hjemmebagt brød

85 kr.

Tris Vegano

Artiskokhjerter, oliven og broccoli friarielli napoletani Serveres med økologisk hjemmebagt brød

89,50 kr.

Bufala & Ciliegino

125 g bufala mozzarella campana DOP med økologiske cherrytomater og hjemmelavet pesto Serveres med økologisk hjemmebagt brød

89,50 kr.

Bufala & Acciuga

125 g bufala mozzarella campana DOP med anjoser og hjemmelavet chilimarmelade Serveres med økologisk hjemmebagt brød

89,50 kr.

Bufala & Friarielli

125 g bufala mozzarella campana DOP med broccoli friarielli napoletani Serveres med økologisk hjemmebagt brød

89,50 kr.

Bufala Caprese

Bufala mozzarella campana DOP, økologiske friske tomater, oregano og ekstra jomfruolie Serveres med økologisk hjemmebagt brød

99,50 kr.

Pizza

Alle pizzaer er hjemmelavet og bagt med økologisk hjemmelavet pizzadej

Margherita

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte og øko basilikum

85 kr.

Marinella

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, oregani, rucola og hvidløgsolie

90 kr.

Salame

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte og italiensk salami

90 kr.

Ventricina

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, ventricina (italiensk stærk salami) og chili olivenolie

90 kr.

Prosciutto & Funghi

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, svampe og kogt skinke

90 kr.

Spinata

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, spinata (super stærk salami) og chili olivenolie

90 kr.

Capricciosa

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, svampe, artiskok, oliven og kogt skinke

95 kr.

Salsiccia & Cipolla

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, salsiccia, rødløg og chiliolie

90 kr.

Pesto

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, hjemmelavet pesto og rucola

95 kr.

Peberfrugt & Aubergine

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, peberfrugt og aubergine

100 kr.

Crudo, Rucola & Oste Flager

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, lufttørret skinke fra italien, rucola og italiensk hård gratineringsost i flager

100 kr.

Crudo & Gorgonzola

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, stegt italiensk lufttørret skinke og gorgonzola ost

100 kr.

Crudo & Provolone

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, røget italiensklufttørret skinke, provoline ost og chili olivenolie

100 kr.

Crudo & Taleggio

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, røget italiensk lufttørret skinke og taleggio ost

100 kr.

Salame & Gorgonzola

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, salame, gorgonzola og chili olivenolie

100 kr.

Fionocchiona

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, soltørrede tomater, fennikelsalami, rucola og balsamico

100 kr.

Bresaola

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, bresaola, rucola og italiensk hård gratineringsost i flager

100 kr.

Tonno & Cipolla

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, tunfilet, rødløg og chili olivenolie

100 kr.

Noce & Mascarpone

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, kogt skinke, valnødder og mascarpone

100 kr.

Salsiccia & Friarielli

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, salsicca og friarielli (syltet broccoli)

100 kr.

Pancetta & Provolone

Med tomatsauce, mozzarella fior di latte, pancetta (lufttørret skinke), provoloneost og chili olivenolie

100 kr.

Lasagne

Bøffel Pizza

Alle pizzaer er hjemmelavet og bagt med økologisk hjemmelavet pizzadej

Guinizzeli

Med økologisk hjemmelavet tomatsauce, bøffelmozzarella, oregano, rucola og hvidløgsolie

109 kr.

Cecco

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, peberfrugt, artiskokker, svampe, rucola, tomat og pesto

129 kr.

Cavalcanti

Med økologisk hjemmelavet tomatsauce, bøffelmozzarella, kapers, ansjoser og oregano

109 kr.

Tolomei

Med tomatsauce, bøffelmozzarella og salame (sød salami)

109 kr.

Alighieri

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, hjemmelavet pesto og rucola

119 kr.

Bencivenni

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, peberfrugt og aubergine

119 kr.

Lapo

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, røget lufttørret skinke og taleggio

129 kr.

Sigisbuldi

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, champignon og kogt skinke

109 kr.

Sennuccio

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, soltørrede tomater, fennikelsalame, rucola og balsamico

129 kr.

Villani

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, salsiccia, rødløg, oliven og chiliolie

129 kr.

Tedaldi

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, salame, chilimarmelade og chiliolie

119 kr.

Petrarca

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, svampe, artiskok, oliven og kogt skinke

129 kr.

Boccaccio

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, ventricina og chili olivenolie

119 kr.

Certaldo

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, spinata tascana og chili olivenolie

129 kr.

Castiglionchio

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, gorgonzola og valnødder

119 kr.

Salutati

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, salsiccia og artiskok

129 kr.

Ser Giovanni

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, parmaskinke, rucola og duro ost

149 kr.

Mengabotti

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, champignon, bresaola og rucola

139 kr.

Alberti

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, bresaola, rucola og duro ost

149 kr.

Bellesi Gobbo

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, tunfilet, rødløg og chili olie

129 kr.

Burrata

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, parmaskinke, burrata og cherrytomater

159 kr.

Jørgensen

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, spianata toscana, pencetta (lufttørret bacon), provoline og chiliolie

149 kr.

Wive

Med tomatsauce, bøffelmozzarella, kogt skinke, valnødder og mascarpone

129 kr.

Filippi

Med tomatsauce, bøffelmozzarella og basilikum

99 kr.

Hvide Pizze

Alle pizzaer er hjemmelavet og bagt med økologisk hjemmelavet pizzadej

Mugnone

Med mozzarella, kartofler, salsiccia, rødløg og rosmarin/hvidløgsolie

99,50 kr.

Quattro Formaggi

Med mozzarella, årstidens ost, gorgonzola og årstidens ost

119,50 kr.

Marena

Med mozzarella, cherrytomater, lufttørret skinke og rucola

159,50 kr.

Poli

Med mozzarella, aubergine, bresaola og hård gratineringsost

159 kr.

Ciuffolettii

Med mozzarella, friarielli, artiskok og oliven

159 kr.

Bassi

Med mozzarella, salsiccia, friarielli og hård gratinerings ost

149 kr.

Abder

Med mozzarella, lufttørret skinke, burrata og cherrytomat

159 kr.

Sandwich

Cimabue

Hjemmebagt økologisk brød pesto, kogt skinke, friske tomater, rucola og balsamico

59,50 kr.

Giotto

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, salame, frisk tomat, salat og chili olivenolie

59,50 kr.

Buffalmacco

Hjemmebagt økologisk brød med pesto, gorgonzola, mozzarella, salat, provolone og balsamico

69,50 kr.

Daddi

Hjemmebagt økologisk brød med ekstra jomfruolivenolie, aubergine, squash, frisk tomat, salat og balsamico

69,50 kr.

Fiorentino

Hjemmebagt økologisk brød med olivenolie, røget lufttørret alpeskinke, taleggio, rucola og balsamico

69,50 kr.

Orcagna

Hjemmebagt økologisk brød med artiskokolie, grillet artiskok, squash, friske tomater, salat og balsamico

69,50 kr.

Giottino

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, pancetta (lufttørret bacon), squash, salat og hvidløgsolie

69,50 kr.

Beato Angelico

Hjemmebagt økologisk brød med olivenolie, røget lufttørret skinke, provolone, rucola og chiliolivenolie

69,50 kr.

Uccello

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, salame napoli, soltørrede tomater, salat og chiliolivenolie

69,50 kr.

Rosselli

Hjemmebagt økologisk brød med olivenolie, parmaskinke, mozzarella, rucola og balsamico

69,50 kr.

Botticelli

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, fennikelsalami, soltørrede tomater, rucola og balsamico

69,50 kr.

Ghirlandaio

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, ventricina, soltørrede tomater, salat og chiliolivenolie

69,50 kr.

Leonardo

Hjemmebagt økologisk brød med chilimarmelade, spianata toscana, soltørrede tomater, salat og chili olivenolie

69,50 kr.

Buonarroti

Hjemmebagt økologisk brød med pesto, bresaola, soltørrede tomater, rucola og balsamico

69,50 kr.

Del Sarto

Hjemmebagt økologisk brød med pesto, lufttørret skinke, friske tomater, mozzarella, salat og balsamico

69,50 kr.

Vasari

Hjemmebagt økologisk brød med økologisk ekstra jumfru olivenolie, bresaola, friske tomater, rucola, duro ost og balsamico

69,50 kr.

Tapas & Tallerkener

Brunelleschi

Lufttørret skinke, salame, ost, salat, oliven, pesto og chilimarmelade Serveres med brød

149 kr.

Ghiberti

Bresaola, rucola, duro ost, balsamico, salame, oliven, pesto, chilimarmelade Serveres med brød

149 kr.

Donatello

Ostetallerken med gorgonzola, season ost, duro ost, pecorino fåreost, mix salat, pesto og chilimarmelade Serveres med brød

149 kr.

Michelozzo

Vegansk tallerken med grillet squash, grillet peberfrugt, grillet aubergine, oliven, chilimarmelade, salat og balsamico Serveres med brød

149 kr.

Filarete

Parmaskinke, ost, pesto, chilimarmelade, salat toscana mix, fennikel salame, soltørrede tomater og balsamico Serveres med brød

159 kr.

Masaccio

Bresaola, rucola, duro ost, pesto, balsamico, burrata, cherrytomater, ansjoser, pesto og chilimarmelade Serveres med brød

159 kr.

Desiderio

Bruschette tallerken med ost, peberfrugt, grillede artiskokker, grillet aubergine, squash og tomat

149 kr.

Verrocchio

Caprese med mozzarella, tomat, oregano og ekstra jomfru olivenolie

99 kr.

Is Gelato & Desserter

Tiramisú

Hjemmelavet tiramisu med ladyfingers, espresse 10+1, likør, mascarpone (fødebaseret friskost), æg og kakaopulver

49,50 kr.

Champagneis Sorbet

450 L Pinot sorbet og presecco

79 kr.

Kugle Vaniljeis (1 stk.)

1 kugle vaniljeis i bæger, 80 gram Hjemmelavet på økologisk mælk

37 kr.

Kugle Chokoladeis (1 stk.)

1 kugle chokoladeis i bæger, 80 gram Hjemmelavet på økologisk mælk

37 kr.

Bestil frisk og lækker mad til levering eller afhentning fra Ispirazione i Aarhus C lige her. Restauranten har blandt andet Hungry Delivery, Italiensk, Pizza på deres menukort.

Lyst til noget andet?