food

Sulten efter pizza i Aarhus?

  Vælg din pizza

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Pizza i Aarhus - find din favoritrestaurant eller prøv noget nyt!

  Er du på jagt efter en lækker pizza i Aarhus? Her finder du de sprødeste pizzaer med det lækreste fyld. Hvis du ikke allerede har en favorit, så får du det med garanti. Og du kan bestille din pizza lige her til både levering og afhentning.

   

  Brug for inspiration?

   

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvor får man den bedste pizza i Århus?

  Hos os kan du få pizza fra over 50 restauranter i Århus. Smag en salatpizza fra Lilians Pizza eller fra Frederiksbjerg Pizza Århus. Eller hvad med et sprødt pizza slice med lækker fyld fra La Rossa? På Hungry.dk vil du med garanti finde den bedste pizza!

  Kan jeg få en ægte italiensk pizza i Århus?

  Ja! Når du skal have en ægte italiensk pizza i Århus C og omegn, skal du tage et kig forbi Hungry.dk. Vi leverer pizzaer fra bl.a. Pizza Adagio og Liberta Pizza som laver pizzaer med samme fremgangsmåde som i Rom. Sprød bund, modne cherrytomater, pesto og parmesan – det bliver ikke bedre.

  Kan jeg få leveret pizza til Århus N?

  Vi tilbyder levering i hele Århus og naturligvis også til Århus N.

  Er det muligt at bestille en glutenfri pizza?

  Hvis du ikke kan tåle gluten, kan vi glæde dig med, at du hos os kan finde flere pizzeriaer som laver glutenfrie pizzaer. Se informationen under de enkelte restauranter for at finde ud af, hvor du skal have din næste pizza uden gluten.

  Hvad er en deep pan pizza?

  En amerikansk deep pan pizza har en betydeligt tykkere bund, sammenlignet med den klassiske italienske pizza. Dejen er lavet i en form, næsten ligesom en tærte og har derfor høje kanter og en masse god fyld.

  Findes der pizza i nærheden af Latinerkvarteret i Århus?

  På Hungry.dk kan du finde pizzarestauranter overalt i Århus og særligt i centrum, hvor Latinerkvarteret befinder sig. Du kan derfor sagtens bestille din pizza og afhente den tæt på det attraktive område.