Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Allinge

bedste restauranter i/tæt på Allinge :
Sorter efter

Snellemark 21, 3700 Rønne
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:30-19:30
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Take Away i Allinge

I denne stemningsfulde havneby, den nordligste på Bornholm, er der rig mulighed for skønne sanse og smagsindtryk. 

I Allinge afholdes det årlige folkemøde, også kaldet politisk festival, hvor man har mulighed for at engagere sig både politisk og kulturelt. Her er der bl.a. gode chancer for at møde diverse toppolitikere samt musikere og entertainere hvor man kan tage sig en snak. 

Udover folkemødet byder Allinge til hverdag på hyggelig havnestemning med en skøn bymidte, lokale røgerier og meget andet. 

Hver sommer strømmer det til med turister der alle vil opleve den skønne og afslappede stemning man finder på Bornholm. Med denne stemning mangler bare et godt måltid mad og det klare Hungry.dk. Der er nemlig rig mulighed for god mad i Allinge - bare prøv en af vores restauranter!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Allinge. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Allinge kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].