Bestil mad med Hungry-appen - Nemt og Hurtigt!

 Bliv inspireret og bestil lækker take away med Hungry appen. Med mobilen i hånden, er det endnu nemmere at bestille take away fra dine lokale favoritter. Med hundredvis af restauranter over hele Danmark, er der rig mulighed for at prøve noget nyt. Det kan også være at du tænker “Næ, jeg har det fint med at bestille fra samme sted hver gang” - Så har vi også godt nyt til dig, for med Hungry samler du stempler hos restauranterne. Når du har købt fra samme restaurant 10 gange, får du det næste måltid gratis!

 

Skulle du alligevel være fristet, til at tage på en ‘Tour de Take Away’, så har du mulighed for at finde alt fra asiatisk og amerikansk, til italiensk og mexicansk take away. En verden af mad venter på dig! Find blot det der frister og du er få klik fra at få din take away, leveret direkte til din dør. 

 

Det skal være nemt at bestille take away og du kan derfor hurtigt og sikkert betale med både kort, Mobilepay og Apple Pay. Nemt.

 

Du opretter automatisk en bruger ved første bestilling. Har du allerede en Hungry brugerprofil, så logger du blot ind med den og alle dine stempler og tidligere bestillinger, ligger klar til dig i appen. Hent Hungry App'en gratis


Hungry's Android App på Play Store   Hungry's iPhone App i App Store  Hungry - take away i Huawei app galley

Få 20% rabat på din første ordre i Hungry-appen!

Brug koden APP20

Gælder fra 1/1-20 - kun for førstegangskunder på Hungry og kun én gang pr. husstand.

 

Oplev Hungry App'en