Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Bælum

bedste restauranter i/tæt på Bælum :
Sorter efter

Øv - vi kan desværre ikke finde nogen restauranter i dit område i vores netværk.

 

Vi er meget kede af det, men vi har desværre ikke lige nu nogen lokale restauranter med her på Hungry, som dækker dit område. Vi udvider hele tiden, og nye restauranter kommer til dagligt.

 

Hvis du indtaster din e-mail adresse i feltet herunder, så sørger vi for at du får besked som den første, når udvalget vokser i området. Som tak for tålmodigheden, vil du i den e-mail også modtage muligheden for at få en speciel rabat på din første bestilling.

 

Få besked og rabat

Indtast din email herunder

 

 

Røvgod mad i Bælum

Bælum er en lillebitte by i Østhimmerland, der ikke har så meget andet end en kirke, skole og så en populær efterskole – Østhimmerlands Ungdomsskole, som har en masse kreative retninger. Men selvom byen med det lidt specielle navn ikke gør meget væsen af sig på landkortet, så har den faktisk opnået at komme i betragtning alligevel. I et Asterix & Obelix-tegneseriehæfte, har en af romernes lejre fået navn efter Bælum.

 


Er du en af de, der bor i byen Bælum – eller er du så heldig at være efterskoleelev på Østhimmerlands Ungdomsskole? Så skal du vide, at trods byens beskedne størrelse, er der alligevel mulighed for at bestille takeaway til udbringning – så hvis du sidder en stille aften i Bælum med trang til sushi, sandwich eller salat, så kan du faktisk bestille lige det, dit hjerte begærer, online og med få, simple klik kan du få din trang til kinesisk, italiensk eller vegetarisk stillet i løbet af kort tid.

 

Er det tid til filmaften lørdag aften på efterskolen? Så er det måske pizza, kebab og burger i har lyst til – og I kan også få jeres mad leveret lige til døren på skolen. Bestil mad med få klik og få det leveret til døren – bliver det nemmere at springe opvasken over?

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].