Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Bælum

bedste restauranter i/tæt på Bælum :
Sorter efter

Kystvejen 40a, 9560 Hadsund
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-20:30
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Røvgod mad i Bælum

Bælum er en lillebitte by i Østhimmerland, der ikke har så meget andet end en kirke, skole og så en populær efterskole – Østhimmerlands Ungdomsskole, som har en masse kreative retninger. Men selvom byen med det lidt specielle navn ikke gør meget væsen af sig på landkortet, så har den faktisk opnået at komme i betragtning alligevel. I et Asterix & Obelix-tegneseriehæfte, har en af romernes lejre fået navn efter Bælum.

 


Er du en af de, der bor i byen Bælum – eller er du så heldig at være efterskoleelev på Østhimmerlands Ungdomsskole? Så skal du vide, at trods byens beskedne størrelse, er der alligevel mulighed for at bestille takeaway til udbringning – så hvis du sidder en stille aften i Bælum med trang til sushi, sandwich eller salat, så kan du faktisk bestille lige det, dit hjerte begærer, online og med få, simple klik kan du få din trang til kinesisk, italiensk eller vegetarisk stillet i løbet af kort tid.

 

Er det tid til filmaften lørdag aften på efterskolen? Så er det måske pizza, kebab og burger i har lyst til – og I kan også få jeres mad leveret lige til døren på skolen. Bestil mad med få klik og få det leveret til døren – bliver det nemmere at springe opvasken over?

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Bælum. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Bælum kan du bl.a. vælge i mellem burger, dansk eller grillmad.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].