Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Blokhus

bedste restauranter i/tæt på Blokhus :
Sorter efter

Strandvejen 8A, 9492 Blokhus
lukket - åbner i morgen
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Bestil mad i Blokhus

Med godt 400 indbyggere er Blokhus ikke nogen by af anseelig størrelse – ja, den er faktisk ikke helt til at få øje på, når man kigger ned over Danmarkskortet. Men trods sin meget klejne størrelse, er Blokhus ikke nogen ukendt by. For nordjyder har Blokhus nemlig noget særligt: En fantastisk badestrand. Og netop på grund af sin suverænt lækre strand, er byen et ideelt sted at besøge om sommeren. Det er en by, der vokser meget i den varme tid af året. 


Men selv om, der ikke er mange faste beboere i den skønne strandby, bliver de ikke snydt for en af den moderne verdens goder: Takeaway. Og i dag er hurtig-mad blevet endnu nemmere og hurtigere; og Blokhus er også med på moden. Med meget lille egen-indsats kan man bestille og få leveret sin yndlingsmad lige til døren – og det gælder også, hvis man bor i sommerhus i Blokhus. 


Det er ikke bare de klassiske valgmuligheder, man bliver budt – det er mere end pizza, burger og sandwich at komme efter. Der er også blevet plads til lækkerier som sushi, kebab og kinesisk. På den måde behøver takeaway ikke være en syndig smutvej på en hektisk hverdagsaften, i dag har det nemme alternativ fået endnu en attribut: Kvalitet. 


Hurtig-mad behøver ikke længere være en fedtbombe, men har fået en helt ny status som lækker og god mad. Og i Blokhus bliver man ikke snydt for alt dette – der er alt mellem italiensk, kinesisk og vegetarisk at vælge i mellem.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Blokhus. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Blokhus kan du bl.a. vælge i mellem dansk, salat eller sandwich.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].