food

Stempelkortet udfases

 

Vi udfaser stempelkortet. Det betyder, at du fra d. 1 oktober, ikke længere automatisk optjener stempler, når du bestiller hos en restaurant på Hungry.

 

Men frygt ej - vi arbejder på et nyt og spændende alternativ til stempelkortet, så husk at følge med! Men i den forbindelse vil vi også opfordre dig til at få brugt dine optjente stempler, inden det bliver den 1 oktober - så du kan få dit gratis bonusmåltid!

 

Du kan optjene lige så mange bonusmåltider du vil!

 

Hvor meget er et bonusmåltid værd?

Du kan bestille for den gennemsnitlige pris af dine 10 forrige bestillinger hos den pågældende restaurant. Hvis du vil bestille for mere end det beløb, skal du bare betale differencen. Du kan betale med kort eller MobilePay.

Så hvad venter du på? Bestil dit næste måltid nu og optjen dit første stempel!

 

 

Ofte Stillede Spørgsmål

 
Hvornår udfases stempelkortet?

Det gode gamle stempelkort udgår d. 1 oktober.

 

Hvad betyder det for mig?

Det betyder, at du fra d. 1 oktober, ikke længere automatisk optjener stempler, når du bestiller hos en restaurant på Hungry. Så i den forbindelse vil vi også opfordre dig til at få brugt dine optjente stempler, inden det bliver den 1 oktober - så du kan få dit gratis bonusmåltid!

 

Hvad sker der med mine stempler, når stempelkortet afvikles?

Har du 10 stempler d. 1 oktober, når stempelkortet afvikles, så vil du modtage en voucher, der modsvarer værdien på det bonusmåltid du har optjent.

 

Kommer der en erstatning på stempelkortet?

Vi arbejder i øjeblikket på et nyt og spændende alternativ til den dag, hvor stempelkortet afvikles.

 

 

SÅDAN FUNGERER DET:

Deltagelse er tilladt for alle med en gyldig e-mail adresse. Ved bestilling af mad hos en Deltagende Restaurant via  Hungry, optjenes et (1) stempel. Når ti (10) stempler er optjent hos den samme restaurant, kvalificerer dette til et (1) bonusmåltid hos restauranten. Et stempel har en udløbstid på seks (6) måneder fra optjeningsdatoen. Værdien af et bonusmåltid udregnes på baggrund af de 10 bestillinger, hvorved stempler er optjent. Til udregning medtages købsværdien af den bestilte mad, uden evt. leveringsgebyr eller kortgebyr. Evt. ubenyttet overskydende beløb fra brug af bonusmåltid kan ikke bruges i anden forbindelse, og bortfalder ved indløsning af bonusmåltid.