Bestil take away lokalt i Brabrand

Madbonanza
Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Take away mad i Brabrand 8220

Branbrand er en meget lille by som ligger tæt på Aarhus, ca 7-8 km vest for Aarhus. Men selvom Brabrand er en lille by, så lyder deres indbyggertal alligevel på 19.000.

En gård som mange kender i postnummer 8220 er den store herregård Holmstrupgård. Dog bruges Holmstrupgård som ungdomshjem for unge med psykiske lidelser. 
Brabrand byder også på en seriøs omgang fodbold. Brabrand fodboldhold ligger i 2 division og har kæmpet de sidste par år med at rykke op i 1. division.

Derudover må vi også hellere lige nævne den smukke Brabrand Kirke som blev opført tilbage i 1200 tallet, hvor de ældste dele stammer fra. 
Men som nævnt, så har deres lokale fodboldhold kæmpet med oprykning til 1 division i nogle år og måske det skyldes deres mange fantastiske take away steder som bl.a. tilbyder verdensklasse pizzaer.

I Brabrand området har du nemlig mulighed for at bestille fantastiske smagsrige pizzaer med masser af fyld i form af oksekød, skinke, tomater, salat, kebab og dejlig smeltende ost.

Er man til det klassiske grillmad vil der også være mulighed for det. Her tilbyder omegnet grillmad som lækre friturestegte pomfritter eller hvad med en god omgang pølsemix? Eller vil du have godt med proteiner i kroppen, så der også mulighed for en halv grillkylling.

Er man mere til det sunde, så skal du ikke være bange. Der tilbydes også lækre og friske salater fra de forskellige restauranter i Brabrand. 
Har man lyst til at udfordre ens smagsløg anbefaler vi at prøve de smagsrige retter fra Thailand eller Tyrkiet. Her vil du opleve smagsløgene kommer på overarbejde sammenlignet med det danske traditionelle mad.

Nå, vi kunne blive ved med at rose de fantastiske take away muligheder i Brabrand. Skynd dig at find det du ønsker og få bragt din mad til døren. Velbekomme.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.