Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Brønderslev

bedste restauranter i/tæt på Brønderslev :
Sorter efter

Bredgade 44, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil
1 tilbud lige nu

Algade 81, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Bredgade 44 44, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil
1 tilbud lige nu

Vestergade 11, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Rådhusgade 16, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Algade 57, 9700 Brønderslev
lukket - åbner i morgen
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

BLOMSTERFLORA OG UIMODSTÅELIG TAKEAWAY I BRØNDERSLEV

 

Som stationsby i Vendsyssel og Vendsyssels største by har Brønderslev en konstant strøm af gennemrejsende. Brønderslev er dog også en by, der kan tilbyde meget mere, hvis man vælger at give den en chance, som andet end bare en by man ser på sin gennemrejse.


Det er ikke svært at forstå, at Brønderslev trives og i de seneste år er vokset til at byen i dag har 12.541 indbyggere. Med sin perfekte placering centralt i Vendsyssel midt imellem Hjørring og Aalborg, er byen blev et populært tilflytningssted. Brønderslev er en by fuld af muligheder – lige meget om man er privatperson eller et firma.

 

På Paukærvej i Brønderslev finder man fx Vildmosemuseet en kulturhistorisk udstilling om Store Vildmose gennem tiderne, herunder en skitsering af tørveproduktionen i mosen og dens opdyrkning. Man kan også smutte en tur i Hedelund Rhododendronpark, der blev etableret i 1994. Rhododendronparken er på 7 ha og har cirka 120 forskellige arter og sorter, hvilket gør den til den største park af sin art i Norden. Helt oplagt at tage en tur ud og dufte foråret ind når de mange blomster springer ud og fylder parken i et væld af farver og dufter.  


Derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor Brønderslev i dag har et udvalg af takeaway mad, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Det man nemlig skal huske på er, at bare fordi man ikke bor i New York, så kan man stadig nyde storbyens glæder.


Brønderslevs takeaway restauranter tilbyder et fantastisk udvalg, og leverer maden på rekordtid med et smil. Tanken om en sprød pizza, der stadig er rygende varm, kan få de flestes tænder til at løbe i vand. Du kunne også bestille en lækker sandwich eller en frisk salat. Alternativt kan du også prøve en stærk kebab, hvis man ønsker at menuen er lidt mere spicy end ellers.

 

Prikken over i’et på en hyggelig aften er at få leveret lækker takeaway lige til døren så man kan smide stængerne op på sofabordet med god samvittighed.


Så skynd dig at bestil nu – maden vil snart blive leveret til din dør. Frisklavet og lige til at spise!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Brønderslev. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Brønderslev kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].