food

Sulten efter burger?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af burger-restauranter online. Vores store udvalg af restauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt burger tilbud eller din nye favoritburger.

  Vælg din burger

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Burger til levering eller take away

  Hos Hungry.dk har vi et stort udvalg af burgerbarer og restauranter over hele Danmark, som leverer saftige burgere lige til din dør. Indtast din adresse i søgefeltet ovenfor og se det store udvalg. Du optjener bonus hver gang, du handler gennem Hungry.dk!

   

  Få leveret burgere til din dør

  En burger er en ægte klassiker, når det kommer til take away. Det kan der være mange gode grunde til – men den væsentligste er naturligvis smagen. Burgeren har både saft og kraft takket være den grillede bøf. Men den har også sødme i form af burgerbollen, syre i kraft af dressingen og power i de rå løg. 

   

  Der er mange gode grunde til at bestille en burger, hvis aftensmaden skal være nem. Du behøver i hvert fald ikke at overbevise os om, at du har fortjent en burger efter en lang arbejdsdag. Det ved vi, at du har! Og hvis du har ondt i hovedet efter en festlig aften, så er et burgermåltid det eneste rigtige. Det giver vi dig ret i. Heldigvis kan du bestille både en saftig burger, sprøde og salte pommes frites og en læskende, iskold cola her hos Hungry.dk. Bestil online og få maden leveret direkte på din adresse, så den kan nydes i rolige omgivelser.

   

  Burgere findes i mange varianter

  Når man siger burger, har man i virkeligheden ikke sagt det hele. For burgere findes i et væld af varianter: Cheeseburgere, bacon-cheese, kyllingeburger, mexicanske, vegetariske og alle mulige andre slags. Find lige præcis den, du har lyst til at sætte tænderne i hos de restauranter og burgerbarer, der er repræsenteret hos Hungry.dk. 

   

  Traditionelt set hører de klassiske burgere under fast food kategorien, men det betyder ikke, at de er trivielle eller forudsigelige. En burger kan sagtens være slow food, forstået på den måde, at der bliver kælet ekstra for ingredienser, råvarer og tilberedning. Flere og flere restauranter tilbyder burgere på et højt gastronomisk niveau til dig, der har lyst til gourmet take away. Du finder derfor et utal af muligheder for at bestille lækre, saftige burgere lige efter dit hoved på Hungry.dk. Download Hungry app’en og gå på opdagelse i udvalget. Du kan selvfølgelig få din frisklavede burger leveret direkte hjem til dig. 

   

   

  Find burger i nærheden af dig

  Hvis der er en ting, vi hos Hungry.dk mestrer, så er det at finde de bedste burger-restauranter i Danmark. Gennem vores store og alsidige udvalg, som spænder imellem alt fra grillmad til sushi, kan du bestille take away fra et hav af forskellige spisesteder. Hvis dit hjerte banker for en veltilberedt og saftig klassiker, så finder du her restauranter, der tilbyder den bedste burgeroplevelse. 

   

  Hvad kan du vælge imellem? Det er ingen hemmelighed, at de mest populære burgere er de legendariske baconburgere, cheeseburgere og naturligvis dobbeltburgeren. Vi stopper dog ikke her, for hos Hungry kan vi tilbyde alternativer, som du måske aldrig har prøvet før. Hvad med en fried chicken burger eller en syltet rødløg burger med smørbagt burgerbolle? 

   

  Vi har samlet en lang række burgerbarer på vores app, så du nemt kan bestille dit næste måltid til udbringning eller hent selv. Velbekomme! 

   

   

  Burger København 

  Som københavner er man vant til at have det hele inden for en armslængde. Uanset om man vil udforske kulturen på Det Kongelige Teater, blive klogere på vores solsystem på Planetariet eller shoppe amok på Strøget, så er det lige i nærheden. Når sulten melder sig, skal man heller ikke bevæge sig langt. Og hvis man synes, at benene trænger til et hvil, kan man jo bestille maden til levering hjemme fra sofaen. Der er tusindvis af spisesteder og restauranter, også når det kommer til burger. Prøv for eksempel take away fra Burgerklubben Frederiksberg, som tilbyder alt fra Sliders menuer til BBQ-burgere og mexicanske burgere. Var det noget med mad fra en ægte amerikansk diner, nemlig Brdr. Price’s Diner i Lyngby? Her kan du sætte tænderne i hjemmelavede juicy burgers, fries, coleslaw, cornbread og milkshakes som på en klassisk amerikansk diner. Du kan også klassiske burgere eller flæskestegs sandwich hos Cowboy Burger i København NV. Få det hele bragt til døren med Hungry. 

   

  Find burger-restauranter i København

   

  Burger Aarhus

  I Aarhus vil du opleve en helt særlig stemning og varme. Måske kender du allerede Danmarks andenstørste by som Smilets By? Der er i hvert fald noget om snakken, når man slentrer rundt i de hyggelige gader ved Åen i Århus Centrum. Byen byder også på rigtig mange spændende madoplevelser, uanset om du er til burger, thai, indisk, pizza eller noget helt femte. Vil du gerne bestille en take away burger, er du kommet til det helt rette sted. I Aarhus er en burgerbar ikke bare et snasket sted, hvor du kan bestille fedtet grillmad. Der bliver kælet for maden. Se for eksempel nærmere på de inspirerende menukort fra Burger Hut i Aarhus N, Joey’s Burger i Aarhus C og Burger Town eller The Burger Bob i Aarhus V. Vil du sætte tænderne i den ultimative bøf, skal du bestille en Angus Burger fra Angus N’ Chicken House i Aarhus. Her får du det særlig smagfulde kød fra skotsk Angus kvæg. Velbekomme!

   

  Find burger-restauranter i Aarhus

   

  Burger Odense 

  Uanset hvor du befinder dig, vil der altid komme et tidspunkt, hvor sulten efter burger melder sig. Befinder du dig i Odense, så er du ekstra heldig. Her finder du nemlig en række burgerbarer, der fremstiller saftige burgere med sprød salat og smagfuldt, grillet kød. Du kan få burger, pommes frites og cola bragt til døren med Hungry, så der er faktisk ikke noget at betænke sig ved. Vil du hellere finde en burger i nærheden af dig, så du kan sætte tænderne i den meget snart, så er det også muligt at bestille din mad som tale away eller hent selv. Befinder du i Odense Centrum, er du måske ikke langt fra Joey’s Burger på Hjallesevej. Her kan du få en rygende varm Bacon Cheese Grill Burger, som nok skal sætte en stopper for din sult.

   

  Find burger-restauranter i Odense

   

  Burger Aalborg

  Aalborg er rig på kunst og kultur, hvilket du blandt andet kan møde på Aalborgs helt eget Museum of Modern Art ved navn Kunsten. Har du brug for at se byen lidt oppefra, så tag turen op i Aalborg Tårnet. Her kommer du 105 meter op over havets overflade og får en 360 graders panoramaudsigt over byen, hvis ikke hele Nordjylland. Når du kommer ned på jorden igen, kan det være rart at fordøje oplevelsen med nem take away fra en af byens mange spisesteder. På Hungrys app kan du finde take away som burger og pizza, men naturligvis også andre sushi, thaimad, indisk og salat. Få hele herligheden leveret til din hoveddør og optjen bonus med Hungry. 

   

  Find burger-restauranter i Aalborg

   

  Burger Herning

  Herning er en by fyldt med arrangementer og underholdning for enhver. Hvis dine interesser omfatter sport og koncerter, så er du ret godt kørende i Herning. Du har sikkert hørt om Jyske Bank Boxen, der er en del af Messecenter Herning. Stedet lægger gulv til alt fra koncerter, musicals, hesteshows og sportsturneringer. Vil du hellere nyde en rolig aften foran TV’et med en god serie? Der kan vi godt forstå! Især hvis du samtidig forkæler dine smagsløg med en lækker menu bestående af burger og pommes frites. I Herning er det bestemt ikke noget problem at få mad bragt direkte til døren. Bestil en burger med sprøde pommes frites på Hungry’s app og glæd dig til det banker på døren. Det kan ikke blive nemmere – og du optjener points for hver levering. 

   

  Find burger-restauranter i Herning

   

  Burger Næstved

  Næstved er en stor provinsby i Sydsjælland smukt placeret ved strand, fjord og natur. Du kan blandt andet opleve det smukke syn af Karrebæk Fjord, Susåen, Enø og Gavnø Slot. Hvis du er en aktiv person, kan du snuppe en tur i kano på Sjællands længste å, nemlig Susåen. Når du går fra borde, kalder maven vist på noget godt at spise. Se vores lækre udvalg af burger menuer fra Næstveds bedste spisesteder. Broadway Burgers i Næstved har mange spændende burgers på menuen, der giver dig mulighed for at smage noget lidt andet, end du plejer.

   

  Find burger-restauranter i Næstved

   

  Burger Holstebro

  Holstebro i det nordlige Vestjylland er en kulturby, og gadebilledet er præget af en række moderne skulpturer og kunstværker. Byen er blomstrende handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade, som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet. På gågaden kan du også finde cafeer og restauranter, hvor du kan stille sulten og tørsten. I Holsetro kan godt finde ud af at lave en saftig burger, men det synes vi, du skal smage for dig selv. Tag et kig på appetitvækkende muligheder på Hungry og bestil med ét klik en lækker burger med oksekød, bacon og ost direkte til din hoveddør. 

   

  Find burger-restauranter i Holstebro

   

  Burger Silkeborg

  Vil du gerne være på toppen, så er et Silkeborg et besøg værd. Her kan du komme op på et af Danmarks højeste punkter, nemlig Himmelbjerget. Du kan også sejle i kano på Gudenåen eller dykke ned i Danmarkshistorien på Museum Silkeborg, hvor du kan møde Tollundmanden og Ellingkvinden. Tag på en hyggelig shoppetur i den gamle bymidte og saml appetit til en af de gode madsteder i Silkeborg. Byen har nemlig nogle af de lækreste burgere, der kan opdrives. The Burger Concept byder på høj kvalitet, når det kommer til en smørbagt brioche burgerbolle, syltede rødløg, urtemayo eller trøffelmayo og frisk grønt. Her får du topppen af poppen inden for gourmet burger. Bestil din take away på Hungry og optjen point. 

   

  Find burger-restauranter i Silkeborg

   

  Burger Amager

  Amager er populær blandt sporty naturmennesker, som elsker at have højt til himlen og ikke langt til vand og strand. På Amager er du tæt på det hele, og du kan nå hele vejen rundt på din mountainbike. Mod øst finder du Amager Strandpark, hvor du kan nyde udsigten til Øresundsbroen mod Sverige. I den vestlige del kan du springe i havnebadet med kig til de moderne byggerier som VM-Husene, Bjerget og det futuristiske DR Koncerthuset. Når energidepoterne skal tankes op igen efter rundturen på Amager, så kan du naturligvis finde alle typer take away i København S. Hvis dit hjerte er sat på en burger, så lad dig friste hos Hungry. Vi har et stort udvalg af burgerrestauranter, hvor du kan hente selv eller få leveret til din dør. 

   

  Find burger-restauranter i Roskilde

   

  Burger Randers

  Randers har Danmarks eneste floddelta, nemlig der hvor Gudenåen og Randers Fjord løber sammen. Det er ganske unikt og har da også lagt navn til byens slogan: Hvor å bliver til hav, hvor det ferske bliver salt. Byen er kendt for Randers Regnskov, som er en tropisk Zoo med spændende og eksotiske dyt. Du kan også se professionel fodbold hos Randers FC, som er byens sportslige stolthed. Når dagen skal fordøjes, så gør det med en bid mad fra Hungry. Du kan finde et bredt udvalg af burgere, dobbelt-burgere og bacon-cheeseburgere i Randers. Få hele overblikket med Hungry.   

   

  Find burger-restauranter i Randers

   

  Burger i Roskilde

  Roskilde er en fed by, der tiltrækker mange internationale rockstjerner og popikoner hver sommer. Det er selvfølgelig på grund af den berømte Roskilde Festival, der sætter gang i årets fedeste fest of Nordens største festival. Men byen kan også en hel masse resten af året. Byen tiltrækker mange unge studerende til RUC, som bliver boende i byen og stifter familie. I Roskilde er man nemlig ikke langt fra København og de mange spændende jobs. Når man kommer hjem efter en hel dag på arbejde, er det ikke sikkert man lige orker madlavningen. Det er heldigvis sådan, at byens burgere er hit hos både børn og voksne. Bestil for eksempel en lækker burger menu fra Golden Gate Burger i Roskilde. En Golden Gate burger fås i flere varianter, alt efter om du har lyst til kylling og spicy chilimayo eller den klassiske med oksekød, bacon og cheddarost. 

   

  Find burger-restauranter i Roskilde

   

  Burger i Søborg 

  Søborg er en del af Storkøbenhavn, men har sit eget postnummer, hvilket er 2860. Postnummeret blev berømt, da det fra fjernsynets oprindelse var synonymt med Danmarks Radio og TV-Byen. Nu har DR forladt Søborg og flyttet det hele til DR Byen i Ørestad. Men for os andre er det værd at blive hængende lidt Søborg. Her finder du nemlig nogle af Sjællands bedste og største burgere – nemlig Buggi Burger, som fås hos Den Sorte Gryde i Søborg. En Buggi Burger består af en stor håndformet hakkedreng af 100 % friskhakket magert oksekød, som er grillstegt over åben ild. Denne herlighed serveres i en hjemmebagt bolle med friske grøntsager. Løber tænderne i vand? Bestil til udbringning på Hungry nu!

   

  Find burger-restauranter i Søborg

   

  Burger Vejen

  Den sydjyske by Vejen har mange spændende ting at opleve: natur, frisk luft og ro i sjælen. Du kan få lidt tid alene med dine tanker på den smukke vandrerute på Hærvejen. Du bestemmer selv længden på din rute som går fra det nordligste Jylland til den tyske grænse. Skal du have en hyggelig aften foran fjernsynet med en god film, så kan du bestille aftensmaden på Hungry.dk. Udbuddet af restauranter i Vejen byder både på burger, pizza og kebab.

   

  Find burger-restauranter i Vejen