food

Få Burger King leveret til døren med Hungry

 

Burger King er på Hungry! Det betyder, at du kan få leveret din Whopper, Bacon King, Chicken Royale eller dine sprøde mozarellasticks direkte til din hoveddør via Hungry. Så er bilen løbet tør for benzin? Er cyklen blevet stjålet? Er benene trætte? Don't worry, vi har din ryg - hver eneste dag. 

 

Jylland og Fyn

 

Odense

 

Aarhus C

 

Viby J

 

Aalborg C

 

Aalborg SV

 

Silkeborg

 

Kolding V

 

Kolding S

 

Viborg

 

Horsens

 

Randers

 

Hjørring

 

Holstebro

 

Sønderborg

 København

 

Nørreport, Kbh

 

Vesterbro, Kbh

 

København V

 

København SV

 

Ørestaden

 Sjælland

 

Næstved

Slagelse

Roskilde

Hillerød

 

Rødovre

 

Vanløse

 

 

Burger King til levering eller take away

Drømmer du om at få serveret en saftig, flammegrillet Whopper eller en Crispy Chicken Burger? Og hvad med en omgang sprøde King Fries og en iskold Coca-Cola? Bare rolig - du skal ikke kun nøjes med at drømme om lækker take away fra Burger King, for med Hungry er hjælpen nær. Her kan du bestille lige det Whopper Meal, du har lyst til. Du kan lade dig inspirere af det store menukort fra Burger King på Hungry.dk, eller du kan med et enkelt klik lægge din yndlings burgermenu i kurven. 

 

Du bestemmer selv om, maden skal gøres klar til afhentning på en Burger King i nærheden af dig, eller om du vil bestille maden med udbringning hjem til dig. Det bliver ikke nemmere med Hungry levering! Download Hungry’s app i dag, så du er klar til at stille din sult efter Burger King, når den melder sig. 

 

Historien om Burger King

Den første Burger King restaurant åbnede i 1954 i Miami, Florida, af de to grundlæggere David Edgerton og Jim McLamore. Konceptet med burgerbøffer af oksekød grillet over åben ild, frisk grønt tilbehør og sprøde pommes frites vandt hurtigt amerikanernes hjerter. Siden er den enorme fast-food kæde vokset til 12.000 restauranter verden over, og er i dag den næststørste fastfood burgerkæde i verden. Den første Burger King i Danmark åbnede i 1977 på Vesterbrogade i København – og ligger der endnu. I dag er Danmark velsignet med 53 Burger King restauranter godt fordelt ud over hele landet. 

 

Burger King – Home of the Whopper

I 1957 blev signaturburgeren Whopper langet over disken for første gang. Denne burger består af 100% oksekød, dressing og friske grøntsager pakket ind i en gylden sesambolle. Bøfferne tilberedes på grill over åben ild, hvilket giver den ægte smag af Burger King. De flammegrillede bøffer er kendt for saft, kraft og sprødhed, hvilket er blevet synonym med Whopperen. Friske råvarer, kvalitetsingredienser og familievenlige madoplevelser er også en vigtig del af brandet. Whopperen er siden blev firmaets mest succesrige produkt og bruges aktivt i markedsføringen: Burger King – Home of The Whopper. 

 

Det perfekte måltid leveret til din dør

Hvert måltid hos Burger King er skabt til at blive lavet på bestilling. Du kan derfor læne dig tilbage i sofaen og bestille din Whopper, dine pommes frites og din Coca-Cola til levering ved din dør. Du kan også bestille som take away og afhente din mad på et bestemt tidspunkt på restauranten. Skal aftensmaden være nem og lækker, så er Hungry din ven. Uanset om du har haft en lang dag på job, eller bare er dybt begravet i sofaen foran din yndlingsserie, så vil en Bacon King, en Whopper eller en Double Cheeseburger gøre dagen perfekt! Bestil din Konge Menu gennem Hungry og glæd dig til at sætte tænderne i en saftig, flammegrillet burger. 

 

Friske råvarer uden tilsætningsstoffer

Siden den første restaurant åbnede i 1954, har Burger Kings varemærke været ægte, flammegrillede burgere med fokus på saftighed og kvalitet. Burgerne indeholder 100% oksekød og naturlige aromaer, og der er ikke brugt hverken tilsætnings-, farve- eller smagsstoffer. Du kan naturligvis også tage et grønnere valg og bestille plantebaserede burgere. Alle råvarer er friske og der prioriteres lokalt producerede grøntsager, når de er tilgængelige. Løg og tomater skæres i restauranten, så du altid kan nyde friske, saftige og sprøde grøntsager i din burger. Du kan roligt nyde dine pommes frites eller onion rings, for Burger King har fjernet alt transfedt og palmeolie fra frituregryderne. Burgerbollen er bagt i Skandinavien med mel fra nærliggende møller. Brødet fryses direkte i produktionen og transporteres til restauranterne, hvor sesambollerne optøes og ristes til de er gyldenbrune og endnu mere smagfulde. 

 

Have it your way!

Hos Burger King er der noget for alle. Du kan variere din mad og prøve noget nyt hver gang, du bestiller med Hungry. Hvis du ikke er så sulten, er du ikke tvunget til at købe en menu eller en stor burger. Burger King vil nemlig gerne undgå madspild, og derfor kan du bestille mindre versioner af de mest populære burgere, såsom Whopper Jr. og Bacon King Jr. Hvis lysten ikke er til burger, så er der mange lækre alternativer såsom de snack-venlige King Wings, Chili Cheese eller Chicken Nuggets, som kan tilfredsstille den lille sult. Uanset om du er sulten efter et saftigt Whopper Meal eller sprøde Chicken Nuggets, så bliver din mad altid frisklavet til hver bestilling. 

 

Bestil hos restauranten tæt på dig og vent på at få serveret din yndlingsmad ved døren.