food

Bestil Burger Shack leveret til døren

 

Hvis der er noget, der kan få humøret helt i top, er det en rigtig god burger. En af dem med flammegrillet bøf, sprød salat og masser af smag. Er du enig? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Burger Shack bliver alle burgere lavet med stor kærlighed, omhu og af de bedste råvarer. Vil du gerne have lækker aftensmad bragt til døren, så bestil Burger Shack via Hungry. Det er nemt, enkelt og billigt at få leveret en Shack Menu med en saftig burger, sprøde pommes frites og en kold sodavand med Hungry. 

 

Bestil mad fra udvalgte Burger Shack restauranter med udbringning gennem Hungry. Lige nu kan du få leveret fra Burger Shack Aalborg, Burger Shack Odense, Carlsbergbyen København samt Skolegade, Frederiksgade og Trøjborg i Aarhus. Vi arbejder på at kunne bringe ud i flere byer, så hold øje med siden her.

 

 

Bestil hos restauranten tæt på dig

 

Burger Shack

Silkeborg

 

Burger Shack

Kolding

 

Burger Shack

Horsens

 

 

 

Historien om Burger Shack

Burger Shack åbnede på den danske take away-scene i 2016 og vandt hurtigt danskernes hjerter på grund af den gode smag. Burger Shack fik blandt andet tildelt den fine pris som Danmarks bedste burger, som de også valgte at dele opskriften på for at være så åbne og gennemsigtige omkring råvarerne som muligt. Men i 2020 kom restaurant-kæden i medierne med omfattende fødevarekritik. Der er dog lysere tider på vej for Burger Shack, som den 29. januar 2021 overgik til de nye, ambitiøse ejere i DiningSix. Den nye ejerkreds har stor kærlighed til mad og gode råvarer og er fast besluttet på at bringe Burger Shack tilbage i topform. Det er samme gode burger – toppet med kvalitet, service & ærlighed!

 

Hungry leverer din take away fra Burger Shack

Hos Hungry synes vi, at du skal prøve de ultimativt lækre burgere fra Burger Shack. Vi vil endda gå så langt som at levere dem direkte til din hoveddør. Du skal blot gå ind på Hungry og finde den nærmeste Burger Shack. Du kan med det samme se, om vi leverer i dit område. Har du heldet med dig, så gør vi – og du er klar til at bestille lige det, du ønsker. Du har også den mulighed selv at stå for afhentningen af din mad. Det vil vi lade være helt op til dig. Uanset hvad, så får du mange gode fordele ved at bestille take away online hos Hungry: Du kan se hele menukortet og har god tid til at tænke over valgene, du springer køen over og du optjener bonuspoints hos Hungry, hver gang du bestiller.

 

Danske råvarer i høj kvalitet

Hos Burger Shack kan du regne med gode råvarer i høj kvalitet, der bliver behandlet med omhu og tilberedt med kærlighed. Burger Shacks nye ejere er ambitiøse omkring konceptet high-end fastfood, der har bragt Burger Shack langt på ganske få år. Det stærke koncept drives efter en model, hvor der er styr på alle processer. Herunder er råvarernes kvalitet og friskhed det stærkeste kort. Burger Shack benytter 100% dansk oksekød fra danske landmænd. Bøfferne er flammegrillet, hvilket giver den rigtige smag med saft og kraft. Der benyttes udelukkende 100% dansk kylling, som mere præcist består af udbenet lårkød, der er krydret, paneret og friteret og lige til at spise. Burger Shack har ambitioner om at vokse i Danmark såvel som resten af Norden, så endnu flere får mulighed for at sætte tænderne i de lækre gourmet-burgere. 

 

Take away til alle

Hos Burger Shack kan du bestille mad til alle! The Beyond Shack Burger Menu er fx lavet med en plantebaseret bøf, vegansk mayo, vegansk cheddar og pakket ind i en vegansk burgerbolle. Smagen er sublim og kvaliteten i top. Hos Burger Shack kan alle få fingrene i en god burger – også hvis man ikke spiser kød. Til familiens yngste kan du bestille en børnemenu, som også sagtens kan spises af voksne, der er knap så sultne. Shack Kids Menu kommer i en fin æske formet som skovhuggeren Jacks hytte, som også er logoet for burgerkæden. Du kan vælge mellem 4 stk. sprøde, panerede Chicken Bites eller en Børneburger med en saftig flammegrillet bøf, der er lige så stor som i de almindelige burgere. Hertil en valgfri sodavand, vand eller juice samt en lille bog med en sød historie om de tre venner Skovhuggeren Jack, Bjørnen Benji og Fuglen Fine.  

 

Bestil Burger Shack med levering gennem Hungry 

Du kan se det indbydende menukort fra Burger Shack hos Hungry. Når tænderne begynder at løbe i vand, så trykker du blot på ’bestil’. Vi gør resten af arbejdet og bringer også maden hjem til dig. Levering koster kun fra 29 kr., så det kan godt betale sig at lade Hungrys hurtige bude bringe maden. Du optjener bonusmåltider, hver gang du bestiller mad på den samme restaurant gennem Hungry. Det er blot endnu en grund til at lade os stå for aftensmaden.