food

Bestil Carl’s Jr. leveret til døren

 

Carl’s Jr. er kendt som den autentiske, amerikanske hamburger. Hos denne restaurant får du en enestående burgeroplevelse med saft, kraft og masser af smag – takket være oksekødet, der er grillet over åben ild. Et måltid fra Carl’s Jr. er perfekt til dig, der har hang til store og velsmagende burgere, panerede stykker med kylling og sprøde pommes frites. 

 

Har du også fået lyst til at smage lækker take away fra Carl’s Jr., så kan du få det lige her hos Hungry. Bestil maden til afhentning eller levering med Hungry Delivery og tag del i den velfortjente hype omkring Carl’s Jr. Lige nu kan du få leveret fra Carl’s Jr. i Storcenter Nord i Aarhus, Carl's Jr i Skalborg i Aalborg SV, Carl's Jr i Odense M, Carl's Jr i Næstved og Carl's Jr i Rødovre Centrum i Rødovre, men vi arbejder på at kunne bringe ud i flere byer. Hold øje med siden her.

 

 

Bestil hos restauranten tæt på dig

 

 

 

Historien om Carl’s Jr.

Carl’s Jr. er en amerikansk fastfood-kæde, der blev grundlagt helt tilbage i 1941 af Carl Karcher og hans kone Margaret Karcher i Los Angeles, Californien. Carl Karchers vision var at skabe en restaurant, hvor kvalitet, service og innovation medvirker til at give en enestående burgeroplevelse. Madkonceptet var flammegrillede burgere, sprøde pommes frites og kolde drikkevarer. Samtidig fungerede restauranten både som spisested og som drive-in restaurant, hvor kunderne kunne tage maden med sig hjem. Carl’s Jr. fik med tiden vokseværk og åbnede flere restauranter på den amerikanske vestkyst. I dag findes der mere end 1400 restauranter, fordelt over hele verden. De nu legendariske Carl’s Jr. restauranter er i dag ejet af CKE Restaurants Inc. i USA. I Danmark er det Salling Group, der har rettighederne til at åbne Carl’s Jr. på landsplan. 

 

Lad os stå for din take away fra Carl’s Jr. 

På alle Carl’s Jr. restauranter er der mulighed for take away, som du selv kan hente. Men nogle gange er det altså ikke muligt at forlade huset – vi kender det! Glæd dig over, at du kan få maden bragt hjem til dig med Hungry. Så kan hele familien i ro og mag beslutte sig for, hvad de ønsker at spise – og blive siddende i sofaen under det varme tæppe. Du kan downloade Hungry’s gratis app til iPhone og Android og bestille take away fra din lokale Carl’s Jr. restaurant. Når du bestiller gennem Hungry, optjener du samtidig stempler til gratis måltider. Det digitale stempelkort sikrer dig automatisk et stempel, og når du har samlet 10 stempler hos den samme restaurant, får du den 11. bestilling GRATIS. Det er nemt at bestille maden og betale for den med kort, MobilePay eller ViaBill. I Hungry’s app finder du også de bedste Hungry Deals hos alle dine lokale favoritter, så du aldrig går glip af et godt tilbud.

 

Råvarer, kvalitet, smag – få det hos Carl’s Jr.

Drømmer du om at smage en lækker, flammegrillet hamburger med en bøf lavet af 100% oksekød? Så skal du bestille Carl’s Jr. hos Hungry. Her bliver hver eneste burger grillet over åben ild, når du bestiller den. Det er den eneste måde, at bøfferne kan bevare saft og kraft – som er en essentiel del af smagsoplevelsen hos Carl’s Jr. En af de mest populære burgere er Original Five Star Burger, som består af 150 gram bøf, cheddarost, salat, rødløg, tomat, sennep, mayo, ketchup og pickles. En klassiker i manges øjne, som bliver lavet til perfektion hos Carl’s Jr. Prøv også de Hand-Breaded Chicken Tenders, som er kyllingestykker paneret i restauranten eller en Chargrilled Chicken Club Sandwich, som blandt andet indeholder saftigt BBQ marineret kylling.

 

Vælger du en menu, får du selvfølgelig pommes frites og sodavand med i pakken. Skal det være lidt anderledes, kan du prøve de lækre Criss Cut Fries eller Onion Rings som tibehør til din burger. Du kan også prøve de populære hand-scooped milkshakes, som fås i et væld af spændende smagsvarianter. Har du plads til dessert, så må du unde dig selv at smage Carl’s Sundae med jordbær, chokolade, karamel eller OREO. 

 

Take away til alle

Hos Carl’s Jr. kan du bestille mad til alle. Veggie Star er en vegetarburger med en bøf, som er lavet af spinat, ost og kartofler. Herudover er burgeren fyldt med salat, løg, tomat og Carl’s Jr. special dressing. Det er et perfekt alternativ til dig, der ikke spiser kød. Hvis du ikke spiser brød, er der også Lettuce Wraps på menuen hos Carl’s Jr. Du får samme lækre fyld, blot wrappet i salat i stedet for en burgerbolle. Carl’s Jr. har også salater - prøv for eksempel en Cæsarsalat eller en Crispy Chicken Salat. Value Offers er til den lille sult, der kan klares med en lille burger til små penge, som dog ikke er mindre lækker af den grund. Til familiens yngste kan du bestille en børnemenu. Den hedder Cool Kids Combos og er med enten hamburger, cheeseburger eller chicken tenders i kombination med fritter eller grøntsagssnacks og valgfri drikkelse.  

 

Bestil Carl’s Jr. med levering gennem Hungry

Se hele det indbydende menukort hos Hungry, hvor du også finder Family Deals til hele familien. Lad os stå for aftensmad og udbringning, så du kan læne dig tilbage og nyde tiden med familien. Du skal være opmærksom på, at det kan tage lidt længere tid at lave maden sammenlignet med andre burgerkæder i Danmark. Det er netop fordi, at maden først bliver tilberedt, når du bestiller den. Bestil hos restauranten tæt på dig og få serveret et toplækkert måltid ved din dør.