Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

POLITIK FOR DATABEHANDLING

 

Hungry.dk tager dine private informationer meget seriøst

Denne politik dækker over de personlige informationer som Hungry.dk ApS (Hungry.dk) indsamler, bruger og viser i forbindelse med din brug af Hungry.dk hjemmesiden (www.hungry.dk) eller nogen anden service, applikation eller medie kontrolleret af Hungry.dk

Denne politik kan blive tilrettet fra tid til anden. Vi anbefaler du grundigt læser denne politik hver gang du besøger hjemmesiden.

 

Sådan håndterer vi personlig information

Hungry.dk videregiver ikke data til 3. part, medmindre du udtrykkeligt har givet os tilladelse. Hungry.dk sender ikke informationer direkte fra 3. part til dig. Du kan til hver en tid bede om at få oplyst de informationer vi har gemt om dig, og kan gøre indsigelse til fortsat gemning af disse.

 

Hvilke informationer indsamler Hungry.dk?

Vi indsamler og gemmer dine personlige information, når du gør brug af vores bestillingsservice, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og emailadresse der gemmes. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne servicere din bestilling hurtigst muligt, samt kunne give dig adgang til tidligere bestillinger.

På hjemmesiden, indsamles der ikke-personlige information til statistik brug. Google Analytics benyttes til dette formål. Formålet med denne statistik er, at kunne forbedre bestillingsoplevelsen for vores brugere. Vi opsamler kun information omkring din brug af Hungry.dk, og ikke anden aktivitet på internettet.

 

Deler Hungry.dk informationer med andre?

Vi tager dit privatliv seriøst, og den information du deler med os, er helt fortrolig. Vi lejer, sælger eller deler ikke dine data til andre, udover videregivelse til restauranter du bestiller hos, af de informationer som skal bruges af restauranten for at kunne levere din bestilling. Det gælder dit navn, leveringsadresse og telefonnummer.

 

Hvordan beskytter Hungry.dk dine informationer?

Dine personlige informationer gemmes på sikrede netværk, og kan kun tilgås med specielle rettigheder. Vi kan ikke, og kommer ikke til at kunne, se dine kreditkortoplysninger, da disse håndteres krypteret og sikkert af vores betalingspartner DIBS.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige informationer er du velkommen til at er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller per telefon på 70 20 97 70.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].