food

Find din lokale Domino's herunder:

 

København

 Sjælland

 Jylland og Fyn

  

 

Domino’s og Hungry – et samarbejde med fokus på høj kvalitet

Med Domino's kan vi tilbyde vores kunder et endnu større udvalg af take away fra et anerkendt, globalt brand. Du kender sikkert i forvejen navnet Domino’s, men selve konceptet er gentænkt her i Danmark og har været i en rivende udvikling de sidste par år. Domino’s Danmark fik i 2019 nye ejere i form af det australske Domino's Pizza Enterprises, som driver cirka 2400 Domino's restauranter over hele verden. De nye ejere har i høj grad tændt op i ovnen til det nye koncept, de kalder ”The real Domino’s”. Her kan du altid regne med lækre pizzaer lavet på friske ingredienser. De nye ejeres mange års erfaring i branchen har medført mange fordele for dig som kunde. Du får et nyt og spændende menukort, en kortere udbringningstid og nyindrettede restauranter med fokus på teknologi, egenkontrol og hygiejne i topklasse.   

 

Take away lige til døren

Du har nu mulighed for at opleve det ægte Domino's gennem Hungry. Du bestemmer selv, om pizzaen skal bringes ud eller du vil hente selv. Og stol på os: Domino's ved, hvordan en rigtig pizza skal smage – og restauranten har i sinde at give dig en god oplevelse. Alle pizza'erne er håndlavede og med friske ingredienser - og hvis du ikke skulle være 100% tilfreds, kan du få en ny eller få pengene tilbage. Pizzaerne laves, idet de bliver bestilt. På den måde sikres kvaliteten af pizzaerne. Vi sørger for hurtig levering til din dør, så snart pizzaen er klar. En Domino’s pizza skal spises varm. Målet er, at du aldrig skal vente mere end 24-36 minutter på din aftensmad. Du kan naturligvis også bestille dine drikkevarer her. Sodavand, vand eller en af de legendariske Thick Shakes, som er milkshakes med ægte flødeis. Vælg mellem Belgian Chocolate, Strawberry eller Vanilla. 

 

Står den på pizza i aften? Lad Hungry stå for levering

Vi kender alle sammen til, når man er løbet lidt træt i det lokale pizzerias menukort. Man kender pizzaerne ind og ud, og det er blevet mere en vane end en nydelse. Sådan skal det ikke være, når du handler hos Hungry. Vi giver dig et stort udvalg, så du aldrig skal nøjes med den sædvanlige nummer 17 uden løg. 

 

Vi kan derfor anbefale dig at tage kig på de mange sprøde, smagfulde og nytænkende pizzaer hos Domino’s. Du kan vælge pizzaer i størrelsen medium, som passer til én meget sulten person eller large, der passer til passer til to sultne personer. Der er rigtig mange lækre varianter at vælge mellem. Der er både de traditionelle pizzaer som Margherita og Pepperoni, som vi alle kender – men også et væld af klassiske Domino’s pizzaer som New Yorker og Spicy Bearnaise. Du kan også få veganske og glutenfrie pizzaer. Alle præferencer tilgodeses, når du handler her. Bestil maden til levering hjemme hos dig, så du ikke skal forlade den bløde sofa. Se hele menukortet hos Hungry og bestil take away lige til døren. 

 

Forretter, snacks og desserter 

Men Domino’s er mere og andet end pizza. Du kan også få en saftige og smagfulde forretter og sideretter som Cheesy Bread fyldt med ost, bacon eller jalapenos. Spis dem som forret eller nyd dem til de sprøde og panerede kyllingestykker, som du også kan få hos Domino’s. Vælg mellem Chicken Strippers, Chicken Kickers eller de klassiske Buffalo Wings. En Chicken Box er et godt kompromis, hvis du ikke kan vælge. Her får du alle tre slags kylling, der uden tvivl vil vække glæde hos enhver med hang til marineret og saftig kylling. Har du plads til dessert i maven, så er du kommet til det rette sted. Domino’s desserter er et kapitel for sig. Her kan du forkæle dine smagsløg med søde amerikanske desserter som for eksempel Lava Cake, Cinnasticks, Chocolate Chip Cookies eller Ben & Jerry's is i forskellige varianter. 

 

Bestil Domino’s hos Hungry 

Domino's åbner hver måned nye restauranter over hele landet. Det giver dig mulighed for at få din yndlings take away, når du er på rejse rundt om i landet. Levering koster kun fra 29 kr., så det kan godt betale sig at blive siddende og lade Hungrys hurtige bude tage sig af transporten af dine pizzaer. Du optjener bonusmåltider, hver gang du bestiller mad på den samme restaurant gennem Hungry. Det er en ekstra god grund til at lade os stå for aftensmaden.