Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Dronningmølle

bedste restauranter i/tæt på Dronningmølle :
Sorter efter

Smidstrup Strandvej 71a, 3250 Gilleleje
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-20:45
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Dronningmølle, byen med charme, strand og lækkert take away.

Denne lille perle er mest kendt for sin flotte strand, som strækker mellem Hornbæk og Gilleleje. Stranden er meget børnevenlig. Vandet bliver kun langsomt dybt, så de mindste kan more sig i vandet uden alt for meget bekymring. Stranden er desuden meget ren og giver god anledning til at bygge store og flotte sandslotte.

Området omkring stranden er meget velegnet til gåture og udflugter til en hver alder. Området har desuden én af Nordsjællands bedste campingpladser, som bruges flittigt af mange familier fra hele landet.

Her i byen har du mulighed for at nyde godt af det italienske køkken, når du bestiller take away. Der er desuden et bredt udvalg af bl.a. alm. grillmad, sandwiches og kebab.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Dronningmølle. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Dronningmølle kan du bl.a. vælge i mellem grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].