Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil Sushi lokalt i Esbjerg

bedste restauranter i/tæt på Esbjerg :
Sorter efter
Bedste Take Away i Esbjerg: 2. plads

Englandsgade 9, 6700 Esbjerg
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Tordenskjoldsgade 24, 6700 Esbjerg
lukket - Åbner senere i dag åben fra 13:30-21:00
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil
Spar 70 kr. lige nu

Sushi i Esbjerg

I Esbjerg finder man Danmarks længste gågade med specialbutikker og idylliske caféer. Derudover, har byen et kæmpe shoppingcenter med over 200 forretninger og restauranter. Yderligere, er der også diverse bagagerums- og torvemarkeder i Esbjerg. Så hvis shoppingtrangen bryder frem, er der masser af butikker, hvor du med garanti kan brænde dine penge af.

 

Selvom man er godt i gang med shoppingen, skal man jo huske at få noget mad. I den forbindelse, kan Esbjerg tilbyde vidunderligt sushi, som er værd at smide poserne og holde en pause for. Vi har hjulpet dig med at finde nogle af de bedste sushi-forretninger, så du ikke skal tænke på andet end at vælge og bestille. Velbekomme og god sushi!

 

Hvis sushi ikke lige er sagen, kan Esbjerg også tilbyde gode burgere og lækkert indisk

Her på Hungry.dk kan du, med et par klik med musen, få sushi bragt ud fra lokale take aways i Esbjerg. Du vælger bare en af restauranterne på listen, og finder det du har lyst til på deres online menukort, og sender din bestilling afsted, og så bliver maden bragt hjem til dig. Nemt, sikkert og hurtigt. Sushi til udbringning i Esbjerg – bestil det nemt online her på Hungry. God fornøjelse og velbekomme.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].