Bestil sushi i Esbjerg

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Indisk
Kebab
Kinesisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Sushi i Esbjerg

I Esbjerg finder man Danmarks længste gågade med specialbutikker og idylliske caféer. Derudover, har byen et kæmpe shoppingcenter med over 200 forretninger og restauranter. Yderligere, er der også diverse bagagerums- og torvemarkeder i Esbjerg. Så hvis shoppingtrangen bryder frem, er der masser af butikker, hvor du med garanti kan brænde dine penge af.

 

Selvom man er godt i gang med shoppingen, skal man jo huske at få noget mad. I den forbindelse, kan Esbjerg tilbyde vidunderligt sushi, som er værd at smide poserne og holde en pause for. Vi har hjulpet dig med at finde nogle af de bedste sushi-forretninger, så du ikke skal tænke på andet end at vælge og bestille. Velbekomme og god sushi!

 

Hvis sushi ikke lige er sagen, kan Esbjerg også tilbyde gode burgere og lækkert indisk

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke restauranter laver den lækreste sushi i Esbjerg?

I Esbjerg finder du skøn sushi hos de lokale sushirestauranter. Prøv en overdådig sushimenu fra O-Shi Sushi eller sashimi fra det velkendte Ginza House. I vores store udvalg på Hungry.dk, kan du altid finde præcis det, som du leder efter.

Hvor finder jeg gode sushi deals i Esbjerg?

På vores hjemmeside, kan du altid se hvilke restauranter der har igangværende kampagner. Desuden kan du ved at kigge på den specifikke menu, få et overblik over hvilke sushiruller m.m. der er på tilbud. Download vores app, hvis du altid vil være opdateret.

Kan jeg bestille sushi i hele Esbjerg?

Ja, det kan du. Uanset hvor i Esbjerg du befinder dig, kan du bestille sushi hos os. Vi leverer nemlig til alle dele af byen.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden varierer fra sted til sted. Typisk skal du regne med 30-60 minutter. Husk på, at sushien er frisklavet, hvilket kræver sin tid at tilberede. Vi bestræber os dog altid på at levere din bestilling så hurtigt som muligt.

Hvad spiser man til sushi?

Når du bestiller sushi, kan du vælge mellem mange små retter at supplere med. Det kan f.eks. være tangsalat eller edamame bønner. Det er dog ikke et krav at spise noget ved siden af, og du sagtens vælge at bestille sushirullerne, som de er.

Skal sushi spises med det samme?

Sushi smager bedst helt frisk, men kommer du til at bestille for meget, kan du sagtens stille sushien i køleskabet i 2-3 dage. Vi anbefaler ikke længere tid.