Bestil take away lokalt i Fredericia

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Kebab
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Fredericias mange muligheder

Fredericia er beliggende på Jyllands side af Lillebæltsbroen. Fredericia er en by med mange muligheder for unikke oplevelser. Mest oppe i tiden i Fredericia er konceptet Bridge Walking, hvor du kan prøve at gå en tur over Den Gamle Lillebæltsbro og se en fantastisk udsigt over byen, Lillebælt og de frodige skov. For at få en lignende oplevelse skal du rejse langt, nærmere betegnet helt til Sydney i Australien.


Lillebælt er et eftertragtet sted at holde til, hvis du er interesseret i aktiviteter til vands, da det er at meget spændende farvand. Fredericia Lystbådehavn er noget for sig selv. Du kan ligge til kaj og have udsigten til Lillebæltsbroen i baggrunden. Der er noget helt specielt over Lillebælt, som faktisk har betegnelsen af, at være en af de mest hvalrige farvande i hele verden. Derfor er det en mulighed at tage på Hvalsafari i Lillebælt. Du kan vælge mellem forskellige ture og hvor du for eksempel sejler under Den Gamle Lillebæltsbro, rundt om Fænø eller under Den Nye Lillebæltsbro. Hertil får du også adgang til udstillingen Henner Friisers Hus.


Hvis du er dykkerinteresseret kan du udnytte, at Lillebælt er en af Nordeuropas bedste dykkerspots. Naturen er frodig i Fredericia og der er meget plads til de aktive. Her kan du bl.a. tage på hjortevandring i Hindsgavl Dyrehave eller spille fodboldgolf.

 

I og omkring Fredericia kan du også besøge meget seværdige steder for kunst, kultur og museer, herunder for eksempel Galleri Ladefoged og Kærsgaard Transport Museum.


Aktiviteter i Fredericia er der nok af. Hvis vejret er godt kan du besøge en af de omkringliggende strande, hvor du vil have udsigt over broerne. Der er oplevelser og underholdning at finde på Fredericia Bibliotek eller for eksempel i Fredericia Idrætscenter, som faktisk er Danmarks største idrætscenter under ét tag. Her kan du boltre dig med idræt, badeland, svømmehal, bowling, kegler, skydning og du kan efter nogle sjove og aktive timer gøre brug af centerets restaurant. Den vil med sikkerhed mætte dig og familien. Efter en middag ude, kan du også nyde mere stillesiddende oplevelser i Fredericia Teater, som har mange spændende forestillinger.


Du kan også gå en tur på Fredericias hyggelige gågade, hvor der er butikker for alle målgrupper. Det unikke ved gågaden er, at den ligger i forbindelse med den smukke havnefront og byens nye kanalanlæg. I disse omgivelser kan du også vælge, at nyde tiden på en lækker café, bar eller restaurant. Du skal ikke gå sulten i seng efter en dag fuld af aktiviteter i Fredericia. 

 

Fredericia er byen, hvor man både finder grillmadindisk og italiensk mad. Ydermere, er der forskellige salatersandwiches og pizzaer. Spiser man ikke kød og er vegetar, er dette også at finde hos særlig udvalgte restauranter.

 

Du finder bl.a. nogle af de største pizzaer i centrum, som laver pizzaer i mega size størrelser til den store sum af 220 kroner. Så skulle der være mad nok til hele familien den aften.

  

Der er med andre ord rigeligt forskelligt mad at finde i Fredericia. Lige fra en god stor gammeldags burger, til indisk stærk mad.

 

Velbekomme.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.