Menuer - Sommermenu
Disse menuer udskiftes hver 3. måned. Nogle af retterne er gamle kendinge fra kortet, andre retter findes kun i denne måned. Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter til en lavere pris. Dog sælges menuen, som de andre menuer i vores kort, kun til mindst 2 personer. Hovedretter inkluderer ris.
Forret:
Kokosmælksuppe: Cremet suppe med kylling, champignon og purløg
Mellemret:
Grillet vietnamesisk svinekød: Små frikadeller lavet af hakket krydret svinekød
Vietnamesiske forårsruller: Dybstegte rispapirsruller med hakket svinekød og grøntsager, serveret med krydret fiskesauce
Hakkede dybstegte rejer: Serveres med sød chilisauce
Stærk oksekødssalat (kold): Med lotusstilke, revet kål og krydderurter
Hovedret: Vælg mellem:
Sprødstegt and: And i karrysauce med bambusskud, aubergine og forårsløg
Stegt oksekød: Stegt med citrongræs, chili og blandede grøntsager
Kylling i cashewnødder: Stegt med østerssauce, aubergine, champignon og forårsløg, drysset med cashewnødder
Laks i sursødsauce: Med ananas, tomat og forårsløg
Prisen er for 2 personer, flere kan tilvælges
· Flere valgmuligheder