food

GIV VERDENS BEDSTE GAVE - ET GAVEKORT TIL HUNGRY

 

Nu kan du endelig give den perfekte gave til manden der har alt, til medarbejderen der trænger til et ekstra skulderklap, til teenageren der spiser dig ud af huset, til din kæreste ‘bare fordi’ eller hvilken som helst anden anledning. Et gavekort til Hungry vil med sikkerhed bringe glæde hos modtageren og skal med garanti ikke byttes. 



Køb et Hungry gavekort nu

Gavekortet kan bruges på alle Hungry-restauranter i hele landet, og kan bruges af så mange omgange, man ønsker. 

 

250,- gavekort til take away (populær)

Dette gavekort giver 250 kr. til Hungrys brede udvalg af restauranter, som er fordelt rundt i hele landet. Så lige meget hvor du befinder dig, og om du craver sprød pizza, saftig burger eller frisk sushi, kan du – eller en du holder af - få glæde af denne gave. Gavekortet kan bruges af så mange omgange, man ønsker, og kan fordeles på alle de restauranter, man ønsker.
Pris: 250,00 kr.




500,- gavekort til take away (populær)

Undervurder ikke glæden ved ikke at skulle bekymre sig om, hvor de næste mange omgange take away kommer fra. Forkæl derfor en du holder af med dette gavekort på 500 kroner til Hungry. Gavekortet kan bruges på alle Hungrys restauranter i hele landet, og kan bruges af så mange omgange, man ønsker.

Pris: 500,00 kr.



Gavekort er gyldige i 3 år, og kan anvendes i alle europæiske lande hvor Delivery Hero er repræsenteret. Når gavekortet ønskes anvendt uden for Danmark bedes man kontakte Hungry på .