Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Gislev

bedste restauranter i/tæt på Gislev :
Sorter efter

Hovedgaden 34, 5853 Ørbæk
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-21:30 (levering fra 15:00-21:00)
  • Fra 25,00 kr. (min. 150,00 kr.)
Forudbestil

Gislev 5854 - En by med top take away mad

Gislev er en by beliggende imellem Ringe og Svendborg og har et indbyggertal på ca. 1.300. 
Når man hører om byen Gislev, tænker mange på Gislev Rejser som noget af det første. Gislev Rejser er et rejsebureau som tilbyder flyrejser og busrejser med rejseleder til i alt 142 rejsemål.

 

Derudover finder man også Gislev Kirke, Gislev skole og Tre Ege Skole. Endvidere holder Gislev også en årlig fest, som bliver kaldt Gislev festival hvor alle er velkommen. En fest som de har god succes med. 
Men har man været i skole eller til festival i en hel dag, kan man hurtig gå hen og blive sulten. Gislev har også god succes med deres udvalg af take away restauranter.

 

Gislev huser rigtig mange spændende og lækre pizzariaer, som tlbyder pizza i top klasse. Vi snakker om pizzaer som er lavet med kærlighed, sprød bund, godt med fyld og ikke mindst masser af smag.

 

Er du mere til det klassiske traditionelle grillmad er der også mulighed for det. Burgere med bacon, ost, salat og andre gode sager. Derudover er der også mulighed for at få kebab. Og nårh ja, så kan du også sætte tænderne i frisk salat.

 

Er du mere til det sunde, er der også mulighed for at bestille en lækker sandwich lige til døren. 
Så hvad venter du på? Skynd dig at bestil noget lækkert take away mad lige til døren. Velbekomme.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Gislev. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Gislev kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].