food

Give Away - Mad til danske hjemløse og udsatte

 

 

Hos Hungry beskæftiger vi os hver dag med take away og vores fineste opgave er at sørge for at vores brugere bliver mætte. Men hvad med dem, der ikke selv har råd til take away? Vi vil gerne hjælpe, og derfor har vi vendt take away på hovedet og introduceret "Give Away".

 

Vi ønsker at sætte et smil på læben af de danskere, der ikke har råderum til take away og det kan I hjælpe os med. Når du bestiller din take away med Hungry.dk, har du mulighed for at give et bidrag sammen med din bestilling - på 5, 10 eller 20 kr. Vi samler hver måned bidragene sammen og leverer mad til danske hjemløse og udsatte.

 

Idéen til "Give Away" opstod i slutningen af 2013, fordi vi gerne ville lave noget, hvor vi, sammen med vores brugere, hjælper dem, som ikke selv har råd til den luksusoplevelse take away mange gange er.

 

’Projekt Udenfor’, Kirkens Korshær og Hus Forbi

Vi samarbejder med flere hjemløse-organisationener i Danmark. Bl.a. Landsforeningen af Væresteder (og herunder IDVI’Projekt Udenfor’, Kirkens Korshær og Hus Forbi, der med deres hold af frivillige ildsjæle, hjælper hjemløse i hele Danmark og møder dem ude på gaden flere gange om ugen. Med "Give Away" kan vi sammen hjælpe organisationerne i deres arbejde og gøre det muligt for dem at lade de hjemløse opleve glæden ved en varm burger eller dejlig, sprød pizza.
Hvert år arrangerer vi ca. 15-20 Give Away's med jeres hjælp.

 

Sådan fungerer Give Away

Det er meget simpelt. Vi giver dig mulighed for at støtte, når du bestiller take away hos os. Du bestemmer selv størrelsen af dit bidrag. 5 kr. er godt, 10 kr. er bedre, og 20 kr. er fantastisk.

 

Hjælp os med at sprede take away-glæden og giv et bidrag, når du bestiller på Hungry.dk

 

Tak.

 

 

Varme hilsner,

Rune Risom, Direktør for Hungry

 

 

 

Vi har nu haft Give Away i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, København, Odense, Esbjerg, Vejle, Holstebro, FredericiaHerning, Rosklilde, Helsingør, Ringsted, Horsens, Svendborg, Korsør, Skælskør, Sønderborg, SlagelseSilkeborg, København N, Viby J, Randers, Skive, Middelfart, Sønderborg, Ikast og Kolding