Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Nytårstaffel 2018 på Værestedet i Aarhus

 

"Jeg tror, det er det, dronning Margrethe spiser".

 

Så god var maden, da vi holdt stort nytårstaffel den 4. januar 2018 hos Værestedet i Aarhus. Der var dækket op til 85 gæster.

 

"Vi vil gerne have, at I nogle gange har det lige så godt som eksempelvis dronningen, der også holder nytårskur. Så i dag må I godt være lidt fine, stritte lidt med fingrene, sige skål og hygge med hinanden.", sagde afdelingsleder Ove Abildgaard i sin velkomsttale.

 

Det blev startskudet til en dag langt ud over det sædvanlige for en stor gruppe aarhusianske hjemløse og udsatte borgere, der blev trakteret med en 3-retters menu forberedt og flot præsenteret af Chefmade.dk & Norevent.

 

Luksusmenuen bestod af:

 

 Forret: Hjemmerøget laks med rygeost, asier, sprød fennikel og urter.

 

 Hovedret: Langtidsstegt kalveculotte med selleripure, ristede portobello, tyttebør og reduceret sauce. Serveret med ristede petit kartofler.

 

 Dessert: Citronfromage på ny - med syrnet fløde, saltet karamel, knas og skovsyre.

 

En fantastisk dag, gjort mulig af de fantastiske brugere her på Hungry.dk. Vi er dybt, dybt taknemmelige for at have muligheden for at arrangere den her slags. Se desuden det gode TV indslag hos DR Østjylland. Læs også om den tilsvarende Give Away i Aalborg, der kørte den samme dag. Eller bare nyd billederne fra dagen herunder.

 

Nytaarstaffel 2018, Aarhus

Nytaarstaffel 2018, Aarhus

Nytaarstaffel 2018, Aarhus

Nytaarstaffel 2018, Aarhus

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].