Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Give Away til Aarhus Festuge 2015

I stedet for at forsøge at udstøde de hjemløse, har Aarhus Festuge forsøgt at gøre de lokale, hjemløse til en integreret del af Festugen. De er jo også borgere i Aarhus, derfor er festen også for dem. I den forbindelse har der været rejst tre huse eller pavilioner rundt omkring i byen, hvor der foregik forskellige ting enten for eller af de hjemløse i Aarhus.

 

Hvad siger du for eksempel til verdens (måske) første bladkiosk for hjemløse? Et tilberedningssted for overskudsmaden fra den lokale food festival? Eller et kulturhus, hvor hjemløse optræder med dans, musik, digte og lignende?

 

I den forbindelse havde vi fornøjelsen af at lave vores hidtil største Give Away sammen med Byens Burger. Hele 100 burgere med fritter blev leveret ned til Værestedet på Jægergårdsgade, hvor en stor del blev konsumeret til stor glæde, og resten blev distribueret ud til husene rundt omkring i Festugen.

 

"De hjemløse føler sjældent, at de er en del af Festugen. Stort tak til Hungry's Give Away donorer, som har været med til at sprede glæde hos en ellers overset del af borgerne i Aarhus Kommune".
- Ove Abildgaard,  Afdelingsleder Aarhus Kommune

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].