Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Hungry.dk's brugere mættede 50 sultne, hjemløse maver med varme pizzaer

 

De donationer, som Hungry.dk's brugere giver til vores Give Away, har endnu en gang været ude med Projekt UDENFOR og deres mobile cafè med pizzaer til hjemløse i København. Pizza og drikkelse er desuden leveret i samarbejde med Piccolo Pizzeria på Amager. De blev valgt, da de i forvejen støtter væresteder rundt omkring i byen med overskudsmad.

 

Det er der kommet nedenstående citat fra Projekt UDENFOR ud af, samt et par fantastiske billeder.

 

"Flotte donationer fra Hungry.dk's brugere mættede 50 sultne, hjemløse maver med varme pizzaer

 

Torsdag d. 17. september 2015, stod menuen i projekt UDENFORs Mobile Café på varme pizzaer fra Hungy.dk's brugere. Og det var til stor glæde og tilfredsstillelse for de 50 hjemløse, der var mødt op på gader og pladser for at indtage dagens måltid mad.  Pizzaerne blev, som altid, serveret fra bagsmækken af den blå bil, hvorfra der dannede sig en mindre kø af sultne hjemløse, som begejstrede ventede på, at det blev deres tur til at vælge netop den pizza, som de havde lyst til.        

 

Fra projekt UDENFOR skal lyde et kæmpe tak for alle jeres donationer, som bringer glæde og mætte hjemløse maver på gader og stræder i København."
- Trine, kok på Værestedet Den Sorte Gryde 

 

Give Away, Projekt UDENFOR

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].