Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Asiatisk mad - Direkte til de hjemløse!

I denne omgang havde vi fået flest stemmer på kinesisk mad, og det er vi glade for, da vi normalt modtager flest stemmer på pizza. Derfor var det en rar afveksling at kunne tilbyde de hjemløse asiatisk mad. Det viste sig at være en succes ude hos de hjemløse i København, som var begejstret over maden. Også selvom lidt af maden var stærk.

 

 Asiatiskgiveaway

 

Maden var tilberedt af Asian Mix, som havde lavet fantastiske kinesiske retter med alt hvad hjertet begærer. Der var bl.a. kylling, oksekød, nudler og selvfølgelig ris. Derudover var der lækre forårsruller som ”dessert”. Maden var der masser af, og i nogle tilfælde fik nogle af de hjemløse en ekstra portion med, som de kunne spise senere.

 

 

Det helt præcise antal maver der blev fyldt med lækkert take away, var svært at finde ud af i kampens hede. Projekt UDENFOR har alligevel estimeret det til omkring 63. Vi vil gerne sige tusind tak for alle de donationer som du, og vores andre brugere har doneret til vores korstog, mod at fylde de hjemløses maver.

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].