Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Vikinge gryde, bøf stroganoff og hjemmelavet kartoffelmos til de sultne hjemløse.


Torsdag d. 29 var en kold efterårs dag, hvor de hjemløse hos varmestuen, HUS FORBI i Århus kunne varme sig på lækkert take away. Denne gang blev det ikke pizza, men derimod bøfgryde. For 100 hjemløse betød det, at de kunne varme sig på lækkert mad, betalt af vores brugere. ”Dagen gik rigtig godt, skulle hilse og takke for den gode mad” siger afdelingsleder O. Abildgaard.

 

Vikinge-gryde-give-away


Vi fra Hungry.dk vil endnu engang gerne sige tusinde tak, til dem som har doneret. Det er udelukkende jer der har gjort det muligt for os at arrangere take away til de hjemløse. Selvom "bøfgryde" ikke har været en mulighed at stemme på, oplevede vi en stor efterspørgsel efter gryderetter. Derfor valgte vi at servere vikingegryde og bøf stroganoff. De hjemløse var som altid meget taknemmelige, over at få den type mad som de normalt ikke får.

 

Give-away-hungrydk


Det har været den største omgang giveaway, bestående af 100 hjemløse, og på det hidtil største beløb. Det har kun været muligt, fordi i har doneret. Tusinde tak!

 

Husk du kan læse meget mere om Giveaway konceptet Her er også historier fra vores andre ”Giveaways”.

 

Give-away-mad-til-de-hjemloese

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].