Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Lækre Sloppy Joes på en kold decemberdag 

 

I bidende kulde, tirsdag d. 1 december, indtog lidt over 50 hjemløse 50’s Diner i Silkeborg. Vi havde i samarbejde med Kirkens Korshær og restauranten lavet et lukket event for hjemløse og andre socialt udsatte. De satte sig op på første etage, hvor der var dækket op i ægte ”Diner” stil. 

 

Menuen stod på "Sloppy Joes". En amerikansk kending i form af en burger med Chili con carne. Chili con carnen erstatter den klassiske bøf. Dertil blev der serveret sprøde fritter og sodavand til den helt store guldmedalje. Humøret var højt, og de hjemløse i Silkeborg blev mætte. Det fungerede også som et frirum til at snakke, hygge sig og få varmen denne december dag.

 

I ægte amerikaner-stil stod desserten desuden på friskmalet, sort kaffe og brownies.

 

Vi vil, som altid, gerne sige tak til alle, der har doneret til vores Give Away projekt. Uden jer ville det ikke være muligt. Vi forsøger at få pengene til at række så langt som muligt, samtidig med at vi også kommer ud i de mindre byer. Derfor vil vi på vegne af Kirkens Korsær Silkeborg, Silkeborgs hjemløse og sociale udsatte sige tusinde tak for mad.

 

Lyst til at vide mere? Klik på linket og læs meget mere om vores Giveaway koncept eller de andre historier.

 

 

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].