Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Hjemløse i København blev forkælet med mad tilberedt af Michelin-kokke

Endnu engang har vores Give Away-projekt været på spil, og denne gang fik de frysende hjemløse i København en overraskelse - der var nemlig plus på Give Away-kontoen. Derfor ville vi hos Hungry.dk, gerne forkæle dem lidt ekstra.

 

Så torsdag aften d.14/1-2016, rullede Projekt UDENFOR Den Mobile Café ud, fyldt op med henholdsvis lækker cremet Jægergryde, serveret med ris eller kartoffelmos og dejlig varm kartoffelsuppe, tilberedt af fire kokke med Michelin-stjerner bag sig.

 

Yderligere, har jeres donationer på Hungry.dk, også givet mulighed for, at de hjemløse kunne få udleveret soveposer, huer og varme strømper. Så de er også sikret noget varme, her i den tænderklaprende vintertid.

 

Maden og de varmende forsyninger, faldt i rigtig god og varm jord hos de hjemløse, og vi her hos Hungry.dk, takker alle jer, der har doneret til vores Give Away. Uden jer, ville det ikke være muligt at hjælpe og forkæle de hjemløse. Så på vegne af Projekt UDENFOR og de mætte københavnske hjemløse, siger vi tak for mad og varme forsyninger.      

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].