Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Tortellini og Blinis til Værestedet i Jægergårdsgade

Torsdag d. 11 februar 2016, blev brugerne af Værestedet i Jægergårdsgade i Aarhus, forsynet med lækkert mad. Værestedet er et sted med samvær og aktiviteter, som borgere med misbrugsproblemer og andre sociale og psykiske problemer, kan benytte sig af.

 

Menuen stod både på tortellini, som er pasta foldet sammen til en ring med svinefars, ost og krydderier som fyld og blinis, som er en tynd pandekage fyldt med hakket oksekød. Oven i det, fik brugerne også en ordentlig omgang salat som tilbehør til de lækre og specielle retter.

 

Maden blev leveret af Mix Selv Sandwich & Burger i Viby og på vegne af brugere og personale på Værestedet i Jægergårdsgade, siger vi tusind tak for den lækre mad! Mange mødte glædeligt op, for at smage på den lækre menu.

 

Vi hos Hungry.dk, siger også mange tak til vores brugere for alle jeres donationer, som vi bestemt ikke ville være foruden. I gør det muligt at glæde de hjemløse og mindre heldige med dejlig mad. Så tusind tak for det!

 

 

                   

 

 

 

 

  

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].