Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

To nye rekorder, mad til hjemløse i Esbjerg, Ringsted, Svendborg og Horsens

 Torsdag den 26. maj satte vi hele to rekorder med vores Give Away med mad til hjemløse.

 

Der blev uddelt mad på hele fire lokationer, nemlig i Kirkens Korshær's varmestuer i Esbjerg, Ringsted og Svendborg. Og også til en bordtennisturnering arrangeret af Kirkens Korshær i Horsens. Det er den første rekord, vi har aldrig gjort det til så mange steder på én og samme dag.

 

Rekord nummer to er endnu bedre. Der blev uddelt mad til mere end 150 hjemløse og udsatte danskere rundt omkring i landet!

 

Glæde i varmestuen i Esbjerg
To glade frivillige hjælpere i Kirkens Korshærs Varmestue i Esbjerg

 

To rekorder var ikke det eneste unikke

Som om de to rekorder ikke var nok, så var to af Give Away'sene også lidt specielle.

 

I Horsens var det ikke den sædvanlige varmestue, men et lidt specielt arrangerement. Kirkens Korshær havde nemlig arrangeret en bordtennisturnering i de lokale KFUM spejderes mødelokaler. Og det skulle have været rigtigt godt med lidt pizza til den turnering.

 

Det er normalt pizza vi donerer. Dels fordi det er nemmere at "justere" antallet, når man slicer dem, alt efter hvor mange personer, der dukker op. Men også fordi at eventuelle overskudspizzaer godt kan holde til om aftenen eller måske endda lige en enkelt slice dagen efter.

 

I Svendborg blev det dog lidt specielt denne gang - men på den gode måde! Sammen med Kylling Kompagniet fik vi nemlig arrangeret grillkyllinger med fritter, flødekartofler og salat. Men Kylling Kompagniet var også så taknemmelige for muligheden, at de valgte at give belgiske vafler med til dessert!

 

Grillkylling, fritter, flødekartofler og vafler i varmestuen i SvendborgI Svendborg blev der serveret grillkylling, fritter, flødekartofler og belgiske vafler til dessert.

 

Som sædvanligt, alle involverede er yderst taknemmelige for, at brugerne af Hungry.dk sørger for denne mulighed. Vi møder rigtigt meget taknemmelighed derude, når vi arrangerer dem her. Og stor overraskelse over, at donationerne faktisk kommer fra tusindvis af danskere, med hjertet på det rette sted.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].