Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Give away hos Gårdprojektet og Familiearbejdet hos Kirkens Korshær, Aalborg

 

Endnu en gang har vores gavmilde kunder sørget for mad til udsatte danskere. Denne gang var det Kirkens Korshær i Aalborg, som var vært for give awayen, og to forskellige projekter nød godt af maden.

 

I Klarup var det Gårdprojektet, hvor vores kunders donationer kunne give 35 glade brugere lækker pizza og sodavand. Gårdprojektet er et aktivitetstilbud, som tilbyder mennesker med sociale problemer at komme ud af byen og deltage i livet på en bondegård, hvor et rummeligt fælleskab danner rammerne om arbejdet med gårdens dyr, pasning af jorden og huset.

 

Også Kirkens Kors Familiearbejde, som har fokus på udsatte familier, fik dejlig mad. 50 voksne og børn spiste sig mætte i pizza, som vagte stor glæde blandt brugerne. Give awayen faldt i god tråd med Familiearbejdets formål om at lave netværksskabende aktiviteter for udsatte familier.

 

Kirkens Korshær og alle brugerne sender et stort tak for mad, og vi hos Hungry.dk er så glade og stolte af at have så gavmilde kunder, som vil være med til at støtte gode sager rundt om i Danmark.

 

Give away fra Hungry.dk til Kirkens Korshær Aalborg

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].