Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Kærkommen pizza sidst på måneden

 

Det kan være svært at få det til at køre rundt sidst på måneden. Især når man er hjemløs. 

Derfor faldt vores to Give Aways på et tørt sted, da de løb af staben d. 29. juni.

 

Denne gang var det Kirkens Korshær i Roskilde og i Helsingør, som fik leveret pizzaer til frokost.

 

I Roskilde foregik det på varmestuen Kafé Klaus, som er åben 365 dage om året og har kontakt til omkring 200 hjemløse og udsatte mennesker.

 

I alt fik 30 personer dejlig mad fra Bergamo Pizzaria og Café som havde valgt at give både salat og sodavand med til pizzaerne, som Hungry.dks kunder har sponsoreret.

 

Maden var et hit, og som en af brugerne sagde:

 

"Det er en af de dage, hvor man fandme bliver glad for, at man har taget sig sammen og taget op i Kafé Klaus!"

 

Lidt længere nord på i Helsingør fik 45 personer hos Stubbens Varmestue lækre, autentiske italienske pizzaer fra La Rucola som også havde valgt at give salat og sodavand med.

Ofte oplever varmestuen, at der kommer færre til spisning sidst på måneden, da brugerne ikke har penge til at købe dagens ret, som koster 15 kr. Men takket være Hungry.dks gavmilde kunder kunne alle spise sig mætte i lækker Take Away.

 

Varmestuernes brugere, de frivillige hos Kirkens Korshær og Hungry.dk siger tusind tak til alle jer, som har doneret til det gode formål, når I har bestilt Take Away.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].