Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bryllups Give Away

 

Skal der være fest, så lad der være fest. Og der er ikke noget, som er vigtigere at fejre end kærligheden.

 

Derfor var det en fornøjelse at kunne lave en helt særlig Give Away fredag d. 22. juli, da formand for SAND, Steen Rosenquist, og hans udkårne, Karin Winther, blev gift.

 

De to tidligere hjemløse blev viet på gaden, og festen blev holdt i Hus Forbis lokaler i København, hvor gadens folk var inviteret til fest.

 

Der var sørget for alt, hvad der hører sig til et ægte eventyrbryllup, og bruden ankom til vielsen i hestetrukket karet, hvor hun iført smuk, hvid kjole, kunne sige ja til sin gom. 

 

Hele bryllupsfesten var doneret af gavmilde virksomheder og enkeltpersoner, og maden til de 100 gæster, blev leveret af Asian Mix og doneret af Hungry.dks gavmilde kunder. Der var rigeligt med mad, så da festen var slut, blev det overskydende mad givet videre til KFUK's 'Reden' på Vesterbro, som er et frirum for kvinder i misbrug og prostitution.

 

Brudeparret fik hinanden og fik en fantastisk dag, som de sent vil glemme. Og vi vil aldrig glemme, at vi har så fantastiske kunder, der gør det muligt at være med til give nogle af samfundets svageste en dag, som de ellers kun ville kunne drømme om. Af hjertet tak!

 

Se flere billeder og et lille tv-indslag fra dagen her

 

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-07-23-gadebryllup-med-politisk-islaet-kongen-af-gaden-fik-sin-prinsesse

 

http://www.alt.dk/bryllup/da-gadens-hjemlose-konge-fik-sin-prinsesse/

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].