Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Grisefest til Beggars Banquet

 

Vores Give Aways består som regel af en god gang pizza ud til landets varmestuer, hvor hjælpeorganisationer som Kirkens Korshær sørger for plads til samfundets svageste. Men en gang imellem får vi mulighed for at gøre lidt ekstra. Denne Give Away var en af dem.

 

Beggars Banquet er en del af Aarhus Festuge, og arrangementet er en fest for gadens folk og andre udsatte.

Arrangementet har kørt i 23 år, og i år var Værestedet og Folkestedet arrangørerne bag. Vi har før lavet Give Aways hos Værestedet, hvor vi blandt andet har givet højtbelagt smørrebrød. Derfor sprang vi til, da vi blev spurgt, om vi kunne hjælpe med mad til de omkring 100 hjemløse og udsatte, som arrangørerne regnede med ville komme forbi til mad og fest.

 

Vi har rigtig mange dygtige og søde restauranter, som gerne vil hjælpe med at lave lækker mad til vores Give Aways, og Koedstaden er en af dem. De stillede op med den største pattegris, de nogensinde har helstegt. 93 kg gris, som skulle grilles i 10 timer. Det betød, at Koedstaden måtte stå op midt om natten for at starte stegningen, så maden kunne være klar til kl. 11 næste dag. Udover den store gris diskede de op med flødekartofler, lækker salatbar og gav af egen lomme sodavand til maden.

 

Festen blev afholdt i skønne omgivelser ved Aarhus Å, hvor Værestedet og Folkestedet havde stillet op med telt, live musik og plads til hygge i solen. Vejret viste sig fra sin allerbedste side, og det tiltrak endnu flere deltagere, end arrangørerne havde regnet med. Heldigvis havde Koedstaden lavet rigeligt med mad, så alle blev mætte og glade.

 

Vi siger det ofte, men vi siger det gerne igen: vi er simpelthen så stolte og glade for at have verdens BEDSTE kunder, som er så gavmilde og gør det muligt for os at hjælpe ved arrangementer som dette. TAK! 

 

Stiftens fotograf var med og fik fanget stemningen

 

http://spotted.stiften.dk/gallerier/beggars-banquet#

 

  

 

  

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].