Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

90 pizzaer til varmestuer Midtjylland

 

Hos Kirkens Korshær ved de godt, at det især er sidst på måneden, det kan knibe med at få et ordentlig måltid mad, når man er hjemløs.

Derfor forsøger vi at lave Give Aways rundt om på landets varmestuer, når vi nærmer os de kritiske sidste dage inden d. 1.

I september blev det onsdag d. 28. til henholdsvis 40 og 50 pizzaer i Silkeborg og Viborg.

 

I Silkeborg var det Alanya Pizza som sørgede for lækre, varme pizzaer til Kirkens Korshærs varmestue, hvor brugerne normalt kan købe et måltid mad til billige penge, men onsdag var der gratis mad til alle, som dukkede op. Varmestuens leder fortæller, at det var en kæmpe succes, alle ventede meget spændt, og brugerne kunne vælge lige præcis den pizza, som de havde mest lyst til. Hun sender også tak og hilsner fra alle brugerne af varmestuen.

 

 

Samtidig i Viborg leverede Frankie's Pizza House 50 rygende varme pizzaer til Varmestuen. Sammen med pizzaerne lavede Varmestuen lækker svampesuppe, som brugerne kunne slutte det lille festmåltid af med.

 

 

På vegne af Kirkens Korshær og fra alle os hos Hungry.dk skal der lyde en kæmpe TAK til alle vores fantastiske kunder, som har doneret og gjort det muligt at forsøde den stramme "sidst på måneden"-tid for landets hjemløse og udsatte.

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].