Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Juleaften for 150 hjemløse hos Mændenes Hjem på Vesterbro

 

150 hjemløse og andre udsatte fik sig en god, traditionel juleaften hos Mændenes Hjem på Vesterbro. Med andesteg, kartfoler, rødkål og risalamande til dessert.

 

"Juleaften betyder en hel del for vores brugere, men det er samtidig også en svær og meget følelsesladet aften for selv de mest hårdhudede. Husk på, at udsatte og hjemløse har de samme drømme og ønsker for livet som alle andre danskere. Mange har levet et helt almindeligt familieliv med børn og hustru, og det er bl.a. juleaften de bliver mindet om deres situation", siger Jesper Frøsig fra Mændenes Hjem.

 

Risalamanden havde endda også mandelgaver. GrejFreak.dk var så flinke også at donere 8 pakker med varme jakker, bukser, støvler m.m. Noget, der snart bliver yderst relevant og brugbart for folkene på gaden, når de kolde måneder nærmer sig med hastige skridt.

 

 

Vi er sikre på, at der nok skal have været et par personer den aften, der var ekstra taknemmelige for de tusindvis af personer, der hvert år donerer en lille smule ekstra, når de bestiller her på Hungry.dk. Vi er i hvert fald taknemmelige for muligheden for at arrangere den her slags!

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].