Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

5 byer og 210 pizzaer

 

Den sidste torsdag i måneden er ofte Give Away-dag hos Kirkens Korshærs varmestuer, og november var ingen undtagelse. Men denne gang blev lidt flere hjemløse og andre udsatte forkælet med Take Away. Der belevt nemlig serveret 210 pizzaer fordelt på fem forskellige varmestuer.

 

På Kirkens Korshærs varmestue i Roskilde fik 50 personer pizza fra Bergamo, og i Holbæk fik 55 personer pizza fra Queen Pizza og Grill.

På varmestuen i Slagelse fik 50 varmestuebrugere pizza fra Iptown Pizza og Kebab, imens henholdsvis 25 og 30 personer i Skælskør og Korsør spiste sig mætte i lækker pizza, som Mama Rosa Pizza og Burgerhouse og Chilli Pizza sørgede for.

 

Hanne Pedersen er leder hos Kirkens Korshærs Slagelse-samarbejde og skriver følgende:

 

"Her i Kirkens Korshærs varmestue i Slagelse - og i Skælskør og Korsør - havde vi en fantastisk dag torsdag d. 24.11 – det var næsten som en slags ekstra juleaften - bortset fra at menuen var pizza og ikke and og flæskesteg.

 

I alle tre varmestuer var der spændt forventning. Ville der komme mad nok? Ville der komme brugere til at spise festmåltidet ? Og var vi nu klar med det hele til det rigtige tidspunkt?

 

Ingen grund til bekymring – huset blev fyldt alle tre steder, maden var klar  - og der var i rigelige mængde, så alle kunne få både to og tre gange. Til slut skulle der nødes, for at få spist op!

 

Men det var med glade smil og mætte maver, at vi alle tre steder kunne konkludere:

Det havde været en rigtig god oplevelse at blive trakteret på en ellers helt almindelig torsdag sidst på måneden - i en hverdag, som ikke ellers byder på ret meget at glæde sig over. Det er jo sådan, hverdagen almindeligvis er for mange af de mennesker, som dagligt lægger vejen omkring til Kirkens Korshærs varmestuer i Slagelsearbejdet.

 

Tak fra alle i alle tre varmestuer til alle jer, der har doneret."

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].