Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Nyt samarbejde med Landsforening af Væresteder med indisk buffet til 75 personer

 

Lørdag d. 1. juli var 75 værestedsbrugere fra hele landet samlet i Esbjerg, hvor de skulle dyste i både bueskydning, petanque og backgammon.

 

I den forbindelse kunne vi holde premiere på Give Aways sammen med Landsforeningen for Væresteder, som vi har indgået et samarbejde med. Landsforeningen af Væresteder har både væresteder i hele landet, men også en stor sportsorganisation, 

Idrætsorganisationen Dansk Væresteds Idræt, som afholder idrætsarrangementer i hele landet for hjemløse og andre udsatte.

 

Til arrangementet blev der serveret lækker indisk buffet fra Tandoori Palace, som netop er blevet kåret til Esbjergs Bedste Take Away.

 

Nico Hansen, som er konsulent hos Idrætsorganisationen Dansk Væresteds Idræt, sendte efter arrangementet en stor tak fra alle deltagerne og kunne fortælle, at Tandoori Palace levede op til kåringen og serverede utroligt lækker mad. 

 

Som altid sender vi også en KÆMPE tak til alle jer skønne kunder, som donerer lidt i forbindelse med jeres bestilling og derved gør det muligt for os at hjælpe lidt, hvor der er brug for det.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].