Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Over 700 pizzaslices delt ud på ingen tid

 

3. august 2017 afholde Landsforeningen af Væresteder deres store Vendepunktsdag. Det skete i forbindelse med deres FerieCamp i Randers, hvor 1600 børn, unge, voksne og ældre deltog. Og det ville vi da være med til.

 

Så vi bestilte 3 x 30 pizzaer fra Avanti Pizza og troppede op på BioNutra Park i Randers, hvor der både var esportsturnering og koncert med Gulddrengen i anledning af Den Store Vendepunktsdag.

 

Og det var et kæmpe hit! Børn og voksne stod i kø for at få en gratis slice, og så snart der blev leveret dampende varme pizzaer, gik der kun få minutter, før vi igen måtte melde udsolgt og vente på næste omgang. I alt fik vi langet mere end 700 slices over disken. 

 

Det er ikke så tit, at vi fra Hungry.dk er med ude ved vores Give Aways, men det var super fedt at få lov til at se, hvor glade modtagerne bliver, når de får gratis pizza. Vi kunne virkelig se, hvor stort det var for især børnene, som desværre ikke ret ofte oplever at få pizza derhjemme.

 

Vi lovede flere af de glade camp-deltagere at sende en KÆMPE tak til alle jer, som tænker på dem, når I handler Take Away. Så TAK. Tak fordi I glæder en masse mennesker, som ikke har det ret nemt. I er verdens bedste kunder!

 

Klar til at dele de første 30 pizzaer ud:

 

7 minutter senere....

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].