Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

En royal oplevelse på Værestedet i Aarhus

 

En varm pizza gør de fleste glade, og især de mange danske hjemløse og udsatte, som igennem de sidste par år har nydt godt af vores Give Aways, har sat stor pris på en gratis pizza. Men en gang imellem vil vi gerne gøre noget ekstra. Noget vildere. Give en større oplevelse til dem, som ikke har så meget. 

 

Det gjorde vi den 5. januar 2017. Vi allierede os med Værestedet i Aarhus, Malling Kro og med fem søde gastronomi-elever fra AARHUS Tech, og sammen fik vi lavet et Nytårstaffel, som var en dronning værdigt.

 

Værestedet blev dækket op med hvide duge, smukt foldede stofservietter, fine blomsterdekorationer og sølvlysestager med høje, hvide lys. Vi havde indbudt 80 af byens hjemløse og udsatte til en tre-retters menu bestående af:

 

  • Timbale af lyssej & håndpillede rejer i let limecreme med krydderurter, frissé-salat og urteolie. Hertil dejlige maltboller & popcornsbrød med hjemmerørt smør
  • Langtidsstegt mør kalv med trøffelsauce, timiankartofler, lyse rodfrugter samt topping af rødløg og tyttebær
  • Malling Kros signaturdessert bestående af mørk chokoladebund med mousse af solbær, gelé, rød skovsyre og iscreme

 

Og som det sig hører sig til ved sådan en middag, så blev der serveret et glas lækker vin, som passede til hver ret. 

 

Som en ekstra overraskelse havde Kelds Kulinariske Kapel - et 12 mand stor brass band - tilbudt at spille herlig musik til maden.

 

Store øjne og god stemning

 

Selvom Værestedet havde spredt nyheden om arrangementet, var det noget af en overraskelse for de mange gæster, at deres værested var blevet transformeret til en gourmetrestaurant. De gjorde store øjne og der blev næææ-et og uuuh-et, når de trådte ind fra kulden.

 

Maden blev tallerkenanrettet af Malling Kros kokke i det lille køkken og serveret af de fem søde gastronimielever. Der blev spist, skålet og danset til musikken. Nogle gæster kunne ikke blive og spise alle tre retter, men heldigvis kom andre til og kunne tage de tomme pladser. Der var anrettet 80 kuverter, men omkring 110 mennesker var forbi og fik dejlig mad.

 

 

Både Aarhus Stiftstidende, TV2 Nyhederne og TV Avisen var med og lavede fine indslag fra dagen.

 

http://stiften.dk/aarhus/Nytaarstaffel-for-hjemloese-var-en-dronning-vaerdig/artikel/430272

 

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-01-05-tre-retter-og-lys-paa-bordet-kom-med-til-de-hjemloeses-nytaarstaffel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].