Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Nytårsfest hos Mændenes Hjem på Vesterbro

 

Julen er hjerternes tid, og rigtig mange tænker på landets hjemløse og udsatte. Der uddeles julepakker, der afholdes julefrokoster og uddeles mad til gader og stræder. Det er helt fantastisk. Desværre stopper de gode tiltag lidt brat, når juledagene er veloverstået.

 

Nytårsaften, som for mange er en festaften, betyder for mange udsatte en ofte meget kold aften som alle andre. Det oplever de især hos Mændenes Hjem på Vesterbro, og derfor rakte de ud til os, for at høre, om de måske kunne få en gang pizzaer til deres brugere denne aften. Der var nemlig ikke ressourcer til køkkenpersonale.

 

Men selvom vi ELSKER pizza, så syntes vi ikke, at det var rigtig nytårsmad. Så vi allierede os med Kastrup Smørrebrød, som beredvilligt kaldte ekstra mand arbejde, så de kunne levere 360 stykker højtbelagt smørrebrød til de ca. 120 sultne hjemløse. 


Det var en kæmpe succes, og Mændenes Hjem kunne endda servere alkohol fri rosévin til maden. Når der skal være fest, så lad der være fest.

 

Det er alt for fantastisk, at I, vores skønne kunder, har lyst til at være med til vores projekt og gør så stor forskel for dem, som har allermindst. Tak for det og tak for jer.

 

 

 

Både TV2 Lorry, Ekstra Bladet og BT kiggede forbi arrangementet og lavede disse fine artikler 

 

TV2 Lorry indslaget

 

Ekstra Bladet artikel

 

BT artikel

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].