Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

 

Nytårstaffel Give Away 2019

85 hjemløse og udsatte i Aarhus var i går indbudt til den helt store royale oplevelse.

Værestedet i Jægergårdsgade i Aarhus var dækket op med hvide duge, sølvlysestager og tjenere i det stiveste puds. Det var tid til årets Nytårstaffel for byens udsatte. Og i år var menuen helt særlig: Det var nemlig en kopi af menuen fra Dronningens Nytårstaffel 2018.

Manden bag den royale menu var Michelin-kokken Allan Poulsen, som til dagligt har restauranten Noorrm hjemme i sin egen stue i Solbjerg. 

 

De 85 hjemløse og udsatte fik serveret:

 

Forret: Terrin af kamusling & glaseret jordskokker
Hovedret: Farseret Vagtel, bagte selleri, ærter francaise & blanquet sauce med persillekartofler med smør
Dessert: Rubinsteinkage
Hertil passende vine og vand.


Det var en fantastisk dag!


Maden var fuldkommen forrygende og stemningen i top. Der blev spillet musik, danset og skålet. Alle var så glade og taknemmelige for, at nogen gjorde sig så meget umage for at give dem en god oplevelse.

 

Den tak vil vi gerne sende videre til jer, alle vores skønne kunder, som har doneret til Give Away i 2018. Ikke nok med at I har sørget for, at vi kan give take away flere gange om måneden, så er I årsagen til, at vi kan give en oplevelse, som giver så meget glæde. 

 

Vi er VILDE med vores Nytårstaffel, og vi er endnu mere vilde med alle jer fantastiske kunder, som gør det muligt for os. TAK!

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].