Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Oprydningsdag med burgere

 

Det var en kold fornøjelse for de 22 hjmeløse og udsatte, som onsdag d. 9. november trodsede sne og slud for at hjælpe Håbets Allé med at få ryddet et par matrikler.

 

Håbets Allé er et alternativt værested, der primært opbygges og drives af udsatte og psykisk sårbare unge. Det ligger ved Godsbanen i Aarhus C og strækker sig over et stor areal, hvor de unge kan være med til at bygge og vedligeholde området. Men forskelligt nybyggeri i Aarhus C har gjort, at et par af Håbets Allés matrikler skal bruges til byggevej. Så ærmerne skulle smøges op og der skulle ryddes op, så vejen kan anlægges. 

 

Flere af både Håbets Allés og Værestedets brugere kom og hjalp og sammen fik de ryddet store dele. Og oven på sådan et arbejde så bliver man jo sulten. Heldigvis havde Byens Burger sørget for lækre bacon-cheese burgere og pommes frites til alle de sulte arbejdsmænd og -kvinder.

 

Burgerne var et kæmpe hit og blev spist med stor glæde - ja, der var endda et par stykker, som kunne klemme TO af de store 200-gramsburgere OG pommes frites ned.

 

Både personale og brugere fra Håbets Allé sender et kæmpe tak for mad til alle Hungrys kunder, som har doneret til give away'en.

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].