Bestil take away lokalt i Greve

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
  • Takeaway Tour
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Alt hvad hjertet og maven kan begærer findes i Køgebugtens største kommune - Greve

Greve er placeret cirka 25 km udenfor Københavns centrum og voksede for alvor frem i løbet af 1970’erne, hvor Greve Kommune også blev etableret d. 1. april 1970. Ved kommunens oprindelse havde Greve cirka 22.000 indbyggere og kommunen er vokset stødt siden og  har i dag ca. 48.000 indbyggere og kommunen består både af den gamle Greve Landsby, Tune, Kildebrønde  samt det nyere Greve Strand.  

 

I Greve finder man alt, hvad man skal bruge uden, at man skal bevæge sig alt for langt. Området tilbyder et bredt udvalg af takeaway restauranter, butikscentre, et kulturhus, rekreative områder,  Nordens  største svømmehal og meget andet. Tæt ved Hundige Centret finder man Greve Kulturhus, ”Portalen”, som bliver brugt til byens mange kulturelle indslag. Her kan man blandt andet opleve rock- og jazzkoncerter samt stand-up. Stedet kan prale af at skulle have besøg af navne som Linda P, Mads Langer, Carpark North, forestillingen Hodja fra Pjort og mange andre.

 

I Greve Landsby finder man Greve Museum, som er et anderledes og spændende kulturhistorisk museum, som har en række interessante udstillinger og aktiviteter omkring Greves historie.  I Greve Landsby finder man også Greve Kirke, som i høj grad viser kontrasten mellem Greve Landsby og Greve Strand, hvor man i kraft af de modernistiske kirker; Johanneskirken og Karlslunde Strandkirke for alvor kan se at Greve Strand er den mere moderne del af byen.

 

I 1976-1979 blev det syv kilometer lange strand- og friluftsområde, Køge Bugt Strandpark, anlagt og i 1980 blev strandparken indviet som et fællesprojekt for alle kommunerne langs stranden fra Greve til Avedøre. Området blev blandt andet kreeret for at forhindre de lavtliggende byområder langs kysten i oversvømmelse, men parken fungerer også som rekreative områder. Det er oplagt at smide den hvid- og rødternede dug ud på græsset og lade picnicen bestå af lækre, frisklavede sandwich fra et af områdets mange restauranter.


Køge Bugt Strandpark er dog ikke det eneste rekreative område i Greve. Vest i kommunen finder man også det lækre friluftsområde Hedeland. Stedet har veletablerede vandre- og cykelstier. Dette gør området helt ideelt til en tur ud i det blå på mountainbike eller gåben med lækker mad i rygsækken så man kan nyde et velfortjent måltid på et af områdets opholds- og grillsteder, og hvorfor ikke lade det måltid bestå af lækker sushi eller en dejlig, sund sandwich som går hånd i hånd med dagens motion.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.