Hungry gruppebestilling - folk bruger den faktisk!

 

Hos Hungry arbejder vi hver dag på at gøre det nemt for vores kunder at finde og bestille deres aftensmad online. Derfor lancerede vil tilbage i 2016 vores unikke gruppebestillingsfunktion, som særligt skulle komme mange danske virksomheder, som arbejder på skæve tidspunkter, til stor gavn.

 

Nedenfor har vi samlet en række udtalelser fra nogle af vores mange kunder, der bruger vores funktion en eller flere gange om ugen.


”Hungrys gruppebestilling gør det utroligt nemt for os at bestille mad til hele kontoret på én gang. Tidligere kunne vi bruge lang tid på både at finde et sted og få skrevet alle individuelle ønsker ned. Det behøver vi ikke mere – og rigtig mange tak for det!”

Nicky Søgaard, Fridayblack.dk

 

”Det tager kun den halve tid i forhold til mange andre steder, når vi skal bestille mad til hele kontoret. Alt den sparede tid kan både ses på bundlinjen og ikke mindst hos vores medarbejdere, der kan bruge deres tid, der hvor den bliver brugt allerbedst.”

Malthe Cederborg, Miinto.dk

 

”Hungrys gruppebestillingsfunktion bidrager uden tvivl til at holde en hånd under vores produktivitet i løbet af de sene aftentimer. Bestillingen er både hurtigere og er nemmere end mange andre steder, og vores medarbejdere skal derfor bruge minimal tid på at bestille deres aftensmad. ”

Peter Larsen, Bonuskodetil.dk

 

"Gruppebestillingsfunktionen hos Hungry er super nem at benytte og den giver det nødvendige overblik når vi er mange samlet. Meget innovativt tænkt til stor gavn for især os virksomheder. Det sparer mig for en masse tid og besvær - de varmeste anbefalinger herfra."
Christina Lund Schmeltz - LS Marketing

 

”En af de mange gevinster ved at bruge gruppebestillingen er, at man får samlet alle sine regninger og bonner et sted. Tidligere kunne vi bruge masser af tid på at finde frem til, hvem der havde bestilt og lagt ud for aftensmad. Med gruppebestillingen samles det hele ét sted, hvilket særligt glæder vores revisor. ”

Rune Eirby Poulsen, Sendentanke.dk

 

”Selvom man bestiller en meget stor ordre, er det stadig utrolig nemt og overskueligt for os – også når vi har travlt. Derudover er det utrolig nemt at komme i kontakt med Hungry, hvis man skulle have glemt noget. Alt i alt bare en rigtig god service og funktion!”

Jesper Andersen, Profillageret.dk

 

”Vi bruger i dag minimalt med tid på at bestille vores aftensmad, når vi arbejder sent, i forhold til tidligere – og det er på trods af, at det er utrolig nemt og hurtigt at tilpasse sin egen og hele ordren, så det tydeligt fremgår, hvis noget skal undlades eller lignende, hvilket er til stor glæde for vores mange medarbejdere.”

Simon Heiberg, Intempus.dk

 

”Hungrys gruppebestilling sparer dig for både tid og ikke mindst besvær. VI har tidligere brugt meget spildtid på at rode alle vores e-mails og telefoner igennem for gamle bonner, som vores bogholder savnede. Det slipper vi for at gøre i dag, og det er helt fantastisk.”

Jørgen Melchiorsen, Livsbevidsthed.dk

 

”Med sin super simple linkfunktion er det utrolig nemt og hurtigt for os at kommunikere ud til alle medarbejdere, at nu skal der bestilles mad. Vi kan derfor altid være sikker på at alle får besked i tide og får mulighed for at bestille deres aftensmad nemt og hurtigt.”

Dennis Lauritzen, Refurb.dk

 

”Vi har hos BilligVVS.dk brugt Hungry igennem længere tid, herunder særligt deres gruppebestilling. Vi har aldrig haft nogle problemer med hverken levering, bestilling eller kvaliteten. Alt i alt ikke noget at sætte en finger på herfra. Keep it up!”

Jens Jensen, Billig VVS

 

”Det her er noget, som vi har gået og manglet i lang tid. At bestille mad til en større gruppe bliver både nemmere og meget hurtigere end før. Selvom at man bestiller til rigtig mange på én gang, så er der stort set aldrig fejl i vores bestillinger. Virkelig godt!”

Peter Wang, Lendme.dk

 

”Vores medarbejdere er rigtig glade for gruppebestillingen. Det hele forløber smertefrit, og det sparer os for en masse uvurderlig tid i hverdagen. Dermed kan vi alle kan bruge vores tid på det, som vi er bedst til, nemlig vores arbejde. ”

Flemming C. Lund, Emailplatform.com

 

”Gruppefunktionen fungerer supergodt for os her hos Boernibalance. Selv på mobilen er det nemt at danne sig et overblik og ikke mindst at gennemføre betalinger. Det sparer os for en masse unødvendigt besvær, hvis man kun har sin telefon ved hånden og ikke har adgang til en stationær computer.”

Per Hjortshøj, Boernibalance.dk

 

”Jeg har både brugt Hungrys bestillingsfunktion i forbindelse med min virksomhed rejseforsikringspriser.dk, og ikke mindst derhjemme, og har haft rigtig stor gavn heraf. Alting er nemt at få overblik over, og betalingen klares lynhurtigt. Det kan ikke være nemmere at bestille mad til flere online. Mange tak for det!”

Mikael Madsen, Rejseforsikringspriser.dk

 

”Hos Karat24 sidder vi ofte sent og bestiller mad til vores medarbejdere. Det fedeste ved gruppebestillingen er, at det er utroligt nemt at bestille præcis den samme ordre flere gange. Der sparer dig for en masse tid og besvær, hvilket er ekstra dejligt ud på de sene aftentimer.”

Peter Bæk, Karat24.dk

 

”Selvom vi bestiller mange ordrer og mange retter fra mange forskellige restauranter, så er det altid nemt og hurtigt. Derudover så bliver der altid fulgt op fra Hungrys side, hvilket gør, at man aldrig føler sig som en i mængden af kunder. Stor kredit herfra!”

Rolf Hansen, Sms-lån-hurtigt.dk

 

”Vi har brugt gruppebestillingen af flere omgange, hvilket gør, at vi nu har en rigtig god ide om, hvad vores medarbejdere foretrækker at bestille. Tidligere havde vi en medarbejder, der skulle finde hoved og hale i hvad alle gerne ville have, og det kostede os en masse arbejdstid.”

Anders, Mackabler.dk

 

"En af de helt store fordele ved gruppebestillingsfunktionen, er helt klart det samlede overblik over hvem der har bestilt hvad og hvem der
har lagt ud for hvad. Det spare os en masse tid og bøvl, når hele kontoret er samlet og skal have mad. En super fed service - særligt for
virksomheder!

Lukas Rasmussen, Broffset.dk
 

”Hungrys gruppebestilling har gjort det meget nemmere for os at få bestilt mad til alle medarbejdere. Ingen bliver glemt, og alle regninger ryger det samme sted hen. Det kan nærmest ikke være nemmere at bestille sin mad online, end det er tilfældet her.”

Rasmus Glenvig, Memorize.dk

 

”Det særlige ved Hungry, udover deres gruppebestillingsfunktion, er at det er utroligt nemt at få et overblik over sin ordre. Man er aldrig i tvivl om, hvor mange man har bestilt til, og hvem der skal have hvad. Sidst men ikke mindst er det også en stor hjælp at det er så nemt at se, hvem der bringer ud og hvem der ikke gør.”

Simon Nygaard, Morningtrain.dk

 

”Hungry redder os ofte ud på de sene timer af døgnet, når der skal bestilles mad til en flok sultne medarbejdere. Gruppebestillingen gør Hungry langt hurtigere og mere transparente end mange af de øvrige portaler på markedet og sparer os for en masse tid, som vi kan bruge på at koncentrere os om vores arbejde.”

Allan, Sohu-shop.dk

 

”Gruppebestillingen fungerer perfekt, når det kommer til at bestille sin mad online hurtigt og enkelt. Jeg har brugt den mange gange både på arbejdspladsen og ikke mindst derhjemme, når der har været travlt. Derhjemme ved jeg efterhånden, takket være gruppebestillingen, hvad alle genre vil have, så det gør det kun nemmere fremadrettet.”

Simon Bak Andersen, Trekvartseng.dk

 

”Inden for vores branche er der nogle meget klare sæsoner, hvilket også sætter rammen om vores arbejdsliv. Det betyder også, at vi kommer til at have meget lange arbejdsdage i perioder, og her redder Hungry os hver gang. Det tager ingen tid at bestille mad – det kan ikke være bedre.”

Martin Hegelund, Meneto.com

 

”Min kone og jeg ejer dressme.dk, som er en shop med tøj og sko til kvinder i alderen 18-35. Vi er 8 mand på kontoret, og vi arbejder ofte lange dage, hvorfor madbestilling kan være bøvlet direkte fra restauranterne. Særligt det at vi skal gå rundt og tage ordrer virker spild af tid. Hungrys gruppebestillingsfunktion virker perfekt, da alle kan vælge hvad de vil have. Især at hver 11. ordre er gratis, er vi glade for!”

Tim P, Dressme.dk

 

”Vi har hos Spashop.dk været kunder hos Hungry i lang tid, særligt på grund af det gode udvalg og den gode service. Hungrys mange nye tiltag, der løbende kommer fra virksomheden, såsom deres unikke gruppebestilling, gør det til en sand fornøjelse at være kunde – hver gang.”

Philip Monbjerg, Spashop.dk

 

”Der tre grunde til at gruppebestillingen er så fantastisk: det sparer dig for tid, du kan få styr på alle regninger og udgifter nemt og hurtigt og du får det fulde overblik over dine bestillinger. Mange virksomheder kunne lære af Hungrys evne til at sætte sig i kundernes sted.”

Claus Nymand, Sportmonda.dk

 

”Hungrys gruppebestilling er perfekt til den travle mand, den store familie, eller til en virksomhed, der kører hårdt på pumperne. Hungry gør det let og gnidningsfrit at bestille mad til mange mennesker i løbet af ingen tid, med efterfølgende præcis levering til følge.”

Frederik Grevsen, Monni.dk

 

”Vi kan tydeligt mærke en effekt på vores dagligdag efter at Hungry åbnede op for gruppebestilling. Nu ligger alt ansvaret ikke hos den enkelte eller blot en enkelt medarbejder. Med funktionen kan vi alle hurtigt få lavet en samlet ordre, der inkluder alle, så vi ikke har medarbejdere, der skal gå i seng på tom mave. Det er helt fantastisk.”

Morten Kristensen, Shop.cosmos-co.eu

 

”Med Hungrys gruppebestillingsfunktion kan vi tydeligt mærke, at det er blevet lettere at bestille større ordrer i forbindelse med vores arbejde. Det hele går nu både markant hurtigere internt, og det er også blevet langt nemmere at holde hånd i hanke med såvel vores medarbejderes ønsker, som vores regninger.”

Jeppe Vestergaard, Livetsomsenior.dk

 

”Hos Nutimo bestiller vi ofte mad udefra, særligt hvis vi skal sidde sent på kontoret. Hungry skiller sig markant ud fra de andre aktører på markedet ved at gøre det så utroligt nemt at bestille online via deres gruppeordning. Det kan næsten ikke gøres bedre og er noget, som mange online virksomheder kunne lære af.”

Simon Elkjær, Nutimo.dk

 

”Her hos Avxperten er vi meget begejstrede for Hungry og deres gruppebestilling. Det er utroligt simpelt og egner sig rigtigt godt til den travle arbejdsplads, hvor der kan være brug for at bestille udefra i ny og næ. Det bedste ved det hele er, at det er så nemt at bruge, samt ikke mindst at man får et rigtigt godt overblik over alle sine bestillinger. Og så klager vi heller ikke over den gratis 11. ordre.”

Rasmus Frandsen, avxperten.dk

 

”Hos traeningsguiden.dk er vi utroligt begejstrede for Hungrys gruppebestillingsordning, særligt fordi det gør det muligt at få bestilt mad til alle i løbet af ingen tid, uden det mindste besvær. Det er helt perfekt til de travle aftner, som vi oplever i perioder. Derudover skal Hungry også have ros for at byde på en lang række sunde og lækre restauranter.”

Jesper Nikolajsen, Traeningsguiden.dk

 

”Thumbs up til Hungry for at sætte sig i brugernes sted og lave en løsning, som gør hele bestillingsprocessen så nem som overhovedet muligt, også selvom at det foregår på en lille skærm. Vi er her hos Cupoconcept.dk meget begejstrede for den gode service, som vi oplever hver gang vi bruger jer! Keep it up!”

Mathias Clausen, Cupoconcept.dk